ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 3-0: Και εκτελεστής ...και δημιουργός

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 3-0: Και εκτελεστής ...και δημιουργός
18 Οκτωβρίου 2020, 22:55
A+ A-
Ο Νίκος Μαστροκώστας ξεχώρισε στη νίκη της ομάδας του Αλιβερίου.

Νέα τριάρα για τον Ταμυναϊκό, ο οποίος μετά το 3-0 επί του Λήλα πριν δύο εβδομάδες, σήμερα επικράτησε με το ίδιο σκορ της Αιδηψού, η οποία ήταν ιδιαίτερα φιλότιμη κόντρα σε μια από τις δυνατότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Στο 20' καταλογίστηκε από την διαιτητή Κούκουρα τεχνική ποινή, μια απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Από την εκτέλεση του Σταμέλου η μπάλα έφτασε στον Νίκο Μαστροκώστα, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Αντέδρασε η Αιδηψός κι έφτασε κι αυτή δυο φορές κοντά στο γκολ μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο. Στο 23' μετά από ωραία προσπάθεια του Μπιμπάι, βρέθηκε απέναντι στον Ζωντό, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπεσε κι απέκρουσε σωτήρια.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αλιβερίου αντέδρασε πολύ καλά και σε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γάσπαρη στο 25'.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός μπήκε πολύ επιθετικά και με δημιουργό τον Νίκο Μαστροκώστα (φωτό) πέτυχε άλλα δυο γκολ, το ένα αμέσως μετά το άλλο (51' και 54') και ...τέλειωσε το ματς πριν την ώρα του.

Στο 51' ο Μαστροκώστας πάσαρε στον Μώρο που μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε, κάνοντας το 2-0.

Στο 54' από σέντρα του Μαστροκώστα ο νεαρός Μεταξάς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Ο Ταμυναϊκός στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερος και η Αιδηψός δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του. Μάλιστα, η ομάδα του Αλιβερίου είχε και δοκάρι με τον Βασίλη Αναστασίου.

Διαιτησία: Κούκουρα, Σέρρας- Χ. Αντωνίου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Β. Αναστασίου (62′ Φωτόπουλος), Πιλάτης, Ιδομ. Αναστασίου (75′ Πέππας), Φωτιάς (46′ Βελαέτης), Μεταξάς (62′ Πομαρές), Μώρος, Κούτρας, Σταμέλος (46′ Ποδαράς), Μαστροκώστας, Μανδράκας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Αναγνώστου): Mελ. Μπιμπάι, Φώτου (68′ Πρέντι), I. Βασιλείου (40′ λ.τ. Μαργκεγκάι), Ε. Γιουκάι  (68′ Μανδέλος), Α. Γιουκάι  (68′ Καρμάι), Σαμπάι (68' Μανδέλος), B.-A.Σαββόπουλος (52′ Αναγνώστου), X. Βασιλείου, Μακρής, Iντρ. Μπιμπάι, Γάσπαρης.

* H φωτό είναι του Antonio L.

Επιστροφή