Με Κούκα τα Αλάτσατα και με Χασάνδρα η Προποντίδα

Με Κούκα τα Αλάτσατα και με Χασάνδρα η Προποντίδα
23 Οκτωβρίου 2020, 20:12
A+ A-
Ενισχυμένες οι δυο ομάδες της Χαλκίδας θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο ντέρμπι της Β' ΕΠΣΕ

Ντέρμπι Χαλκιδέων γίνεται την Κυριακή στο γήπεδο Αλεξάνδρου, όπου η φιλόδοξη φέτος ομάδα των Αλατσάτων θα υποδεχθεί την ιστορική Προποντίδα που θέλει κι αυτή να διεκδικήσει την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Και οι δυο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν στο γήπεδο με ένα νέο παίκτη στην 11άδα τους, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Α' κατηγορία, τον Ρίλντι Κούκα τα Αλάτσατα και τον Χρήστο Χασάνδρα η "Μπάρτσα". Μάλιστα, οι δυο τους, υπήρξαν και συμπαίκτες στη Μακρυκάπα.

Ο Ρίλντι Κούκα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Λήλα Βασιλικού, ενώ πριν 1,5 χρόνο είχε αναδειχθεί πρωταθλητής με την ομάδα της Αρτάκης, στην οποία είχε δελτίο και την περίοδο 2014-15, χωρίς ν' αγωνιστεί. Με τον ΑΟΝΑ συμμετείχε σε 16 παιχνίδια (σε 6 στην αρχική 11αδα και σε 10 ήρθε από τον πάγκο) και πέτυχε 3 γκολ.

Πολύ καλή χρονιά είχε κάνει την περίοδο 2017-18 με τον Αστέρα Βατώντα, σημειώνοντας 13 γκολ σε 24 συμμετοχές, ενώ τις δυο προηγούμενες (2015-16 και 2016-17), παίζοντας με τη φανέλα της Μακρυκάπας είχε συμμετοχή σε 47 ματς των Λύκων και πέτυχε 7 γκολ. Με το Λήλα αγωνίστηκε σε 20 ματς και πέτυχε 4 γκολ.

Συνολικά, δηλαδή, στην Α' ΕΠΣΕ σε πέντε σεζόν έχει 107 συμμετοχές και πέτυχε 27 γκολ.

Από την Προποντίδα αποκτήθηκε ο 30χρονος Χρήστος Χασάνδρας, αριστερός ακραίος, που ήταν στη Μακρυκάπα και θα φορέσει τα ίδια χρώματα (ροζομπλού) στη νέα του ομάδα ...ακολουθώντας τον Νίκο Κιαπέκο που τον είχε προπονητή και στους "Λύκους".

Πολύπειρος παίκτης που φόρεσε και το περιβραχιόνιο στη Μακρυκάπα, όπου αγωνιζόταν συνεχώς και ειδικά τις τελευταίες 6 σεζόν που οι "Λύκοι" βρίσκονταν -και συνεχίζουν σταθερά- στην Α' κατηγορία.

Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία είχε 157 συμμετοχές (τα πρώτα 4 χρόνια έλειψε μόνο σε 5 ματς!) και σχεδόν σε όλα ήταν στην αρχική 11άδα.

Επιστροφή