ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ 2-1: Του Αγίου Δημητρίου και ...σήμερα και αύριο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ 2-1: Του Αγίου Δημητρίου και ...σήμερα και αύριο
25 Οκτωβρίου 2020, 18:31
A+ A-
Ο Βεζιρτζόγλου ...παραμονή της μεγάλης εορτής "κέρασε" τη νίκη με ανατροπή στην ομάδα του.

Την πρώτη του νίκη στη Γ' Εθνική πέτυχε σήμερα (25/10) ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από το Στεφανοβίκειο και το ρεπό της 2ης αγωνιστικής.

Ο Ηρακλής στο γήπεδο Ψαχνών κόντρα στην Αταλάντη είδε το ματς να στραβώνει... Μέχρι το 70' βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με δύο γκολ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, παραμονή του Αγίου Δημητρίου ο "ροπαλοφόρος" επικράτησε με 2-1 και πήρε αγχωτική νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός, εντελώς προβλέψιμος, με αργή ανάπτυξη, χωρίς ιδέες και φαντασία στο παιχνίδι του.

Στο 20' σώθηκε από βέβαιη παραβίαση της εστίας του χάρη σε προβολή αυτοθυσίας του νεαρού Νικολαϊδη προ του Τζιβελέκη στο δεύτερο δοκάρι, αλλά στο 24' από κάθετη του Δήμου στον Αλ. Μαλισόβα, το "7αρι" της αντίπαλης ομάδας με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-1.

Η μόνη φορά που απείλησε ο Ηρακλής ήταν λίγο αργότερα (από φάουλ) και κεφαλιά του Ρεπετσά που ...πέρασε κόρνερ. Τίποτα άλλο ...απολύτως.

Οσο κι αν ο Μεθενίτης ανακάτευε την τράπουλα από τον πάγκο, ο Ηρακλής συνέχιζε στον ίδιο μοτίβο.

Στο β' ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε απόδοση, χωρίς, όμως, να γίνεται απειλητικός.

Εντέλει βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 70'. Μετά από κόρνερ, ο Βεζιρτζόγλου σηκώθηκε ψηλά, πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Ευβοιώτη Κώστα Ανδρούτσου για το 1-1.

Παρόλ' αυτά στο 75' ο Ηρακλής λίγο έλειψε να βρεθεί και πάλι πίσω στο σκορ, όταν ο Κ. Μαλισόβας βρέθηκε τετ α τετ με τον Σόμογλου, τον πλάσαρε, αλλά η μπάλα πήγε αργά και βασανιστικά στο κάθετο δοκάρι. Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Μαλισόβα από τον Σόμογλου.

Και στην αμέσως επόμενη φάση (77'), ο Ηρακλής κέρδισε νέο κόρνερ, ο Τσολάκος βρέθηκε στο έδαφος σε διεκδίκηση της μπάλας, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Βεζιρτζόγλου με ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ηρακλής κρατάει τη νίκη και την αντίδραση, αλλά πρέπει να βελτιωθεί και να ξαναγίνει ο Ηρακλής που ξέρουμε αν θέλει να κυλήσει ομαλά η σεζόν.

*Στη φωτό πάνω ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Γκαλούφας αγκαλιάζει τον Βεζιρτζόγλου με το 9 στη φανέλα μετά το τέλος του ματς.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Σόμογλου, Ρεπετσάς (81' Ντιαλό), Τσολάκος, Ζουλιώτης, Νικολαϊδης (65' Π.Λ. Σκριβάνος), Σπανός (55' Τσούτσης), Ντελέκος, Τόσκα, Βεζιρτζόγλου, Μήτρου (55' Χατζηαντωνίου), Σταματάκος (81' Μπατζελής).

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ανδρούτσος, Καρακούσης, Σακκάς, Τριανταφυλλόπουλος, Πάππος, Νταλταρής, Αλ. Μαλισόβας, Κ. Μαλισόβας, Τζιβελέκης, Δήμος, Χαϊκάλης (Φλέσσας, Τσανούλας, Τσακανίκας, Γοβάς, Παπαζαχόπουλος, Μπαρτζουλιάνος, Δουβάρας).

Mπατζελής και Μήτρου τρέχουν να συγχαρούν τον συμπαίκτη τους και σκόρερ Δημήτρη Βεζιρτζόγλου.

Επιστροφή