ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 2-2: Κερδισμένος βγήκε ο ...Σταυρός

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 2-2: Κερδισμένος βγήκε ο ...Σταυρός
25 Οκτωβρίου 2020, 20:51
A+ A-
Αποβλήθηκε στο 74' ο Μαναρίτσας των φιλοξενούμενων.

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στο γήπεδο Καστέλλας για τον κεντρικό όμιλο της Β' ΕΠΣΕ ανάμεσα στη φιλόδοξη Καστέλλα που έχει ...υψηλές βλέψεις και την Αναγέννηση Μαντουδίου που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού και ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και κερδισμένος από το "Χ" βγήκε ο Σταυρός που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 13β., τρεις περισσότερους από την Καστέλλα και το Μαντούδι που έχουν από 10β. και μοιράζονται την 3η θέση (2η με 12β. είναι η Ιστιαία).

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που προηγήθηκε (0-1) στο 9' με σκόρερ τον Αργύρη Στεργίου, αλλά η Καστέλλα κατάφερε να φέρει τούμπα στο ματς μέσα σε 15 λεπτά στο β' ημίχρονο.

Στο 60' ο Δεληγιώργης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 74' ο Τάσος Μαναρίτσας δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ενα λεπτό αργότερα, στο 75', ο Κουβούσης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1.

Παρόλ' αυτά το Μαντούδι κατάφερε να ...μην χάσει, καθώς στο 87' ένας γείτονας της Καστέλλας (σ.σ. Ψαχνιώτης), ο Σπύρος Γκάβαλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Λάμπρου, Δάλλας-Ρουμπής.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Τσάμαρης, Αρχοντούλης, Αγγελάτος, Σίμωσης, Παπαδόπουλος, Κώστογλου (70' Κ. Καραμούζης), Δεληγιώργης (89' Θ. Γραμματικόγιαννης), Κουβούσης, Παπαδόπουλος, Α. Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Γ. Μπίλας, Βούλγαρης, Τσιβίκας (87' Μπαλασσός), Τσικτσίρης, Τσούπρος (26' Λιάκος), Δασκαλόπουλος, Στεργίου, Ν. Μπίλας, Μαναρίτσας, Τσούρτης, Γκάβαλης.

Επιστροφή