28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Δεν λένε ΟΧΙ στην μπάλα και παίζουν για το Κύπελλο

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Δεν λένε ΟΧΙ στην μπάλα και παίζουν για το Κύπελλο
27 Οκτωβρίου 2020, 19:20
A+ A-
Ποιοι αγώνες γίνονται την Τετάρτη και ποιοι θα τους διαιτητεύσουν - Ιστορικό ματς για τον Ελλήσποντο

Την επέτειο του ΟΧΙ γιορτάζουμε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, αλλά τέσσερις ομάδες λένε "ναι" στην μπάλα και θα διεξαχθούν δυο αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας.

Και οι δύο είναι μεταξύ ομάδων διαφορετικών κατηγοριών, θα αρχίσουν στις 2.30 και είναι για την Γ' φάση.

Στο γήπεδο Μαντουδίου η Αναγέννηση χωρίς τον Τάσο Μαναρίτσα, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην Καστέλλα το Σάββατο, θα φιλοξενήσει τον ΑΠΚΟ Δροσιάς που δεν θα έχει στη σύνθεσή του σίγουρα τον τιμωρημένο Σωκράτη Ελευθερίου.

Οι γηπεδούχοι κυνηγούν μια πρόκριση στους "8" , μετά από 33 χρόνια (!), αφού την περίοδο 1986-1987 ήταν η τελευταία φορά που συμμετείχαν στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Διαιτητής θα είναι ο Στέλιος Φώτης με βοηθούς τους Περικλή Δελχά, Γιώργο Κοντογιαννίδη.

Στο γήπεδο Πάλιουρα θα αναμετρηθούν οι Καθενοί με τον πρωτοπόρο της Α' ΕΠΣΕ και αλώβητο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον τιμωρημένο Γιάννη Θωμά και τον τραυματία Βασίλη Κολιόπουλο.

Οι γηπεδούχοι πριν κάτι χρόνια έκαναν εκπλήξεις στο θεσμό, αλλά μια φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι με τον ΑΟΧ έχασαν με 7-0 στην προημιτελική φάση της περιόδου 2011-2012.

Τον αγώνα στο γήπεδο Πάλιουρα θα το διαιτητεύσει η Χριστίνα Κούκουρα με βοηθούς τον Σταύρο Ρουμπή και τον Γιάννη Κελεπούρη.

 

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΤΣ

Ακόμη ...επετειακή θα είναι η αυριανή μέρα για τον Ελλήσποντο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει μέρος σε μια πανελλήνια διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα της Νέας Λαμψάκου θα αντιμετωπίσει τον Ηφαιστο Βρονταμά, "κυπελλούχο" Λακωνίας μετά από κλήρωση, στο Στάδιο Χαλκίδας, στις 2.45. Δυστυχώς, όμως, λόγω του Υγειονομικού πρωτοκόλλου οι φίλοι του, εκτός από ελάχιστους, δεν θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν σ' αυτόν τον ιστορικό αγώνα.

Ο προπονητής Κώστας Καλλιμάνης και οι παίκτες του θέλουν σ' αυτό το ματς να σηματοδοτήσουν μια καινούργια αρχή για την ομάδα, η οποία είχε ένα μέτριο ξεκίνημα την τρέχουσα σεζόν.

Επιστροφή