ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 3-2: Του Ντουλελλάρι η οβίδα άνοιξε ...με τις επιτυχίες παρτίδα

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 3-2: Του Ντουλελλάρι η οβίδα άνοιξε ...με τις επιτυχίες παρτίδα
1 Νοεμβρίου 2020, 23:42
A+ A-
Πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα και ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το ματς στο Γυμνό ανάμεσα στον Ολυμπο και τον Αρτεμισιακό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 και να ανοίγουν ...με τις επιτυχίες παρτίδα με του Ντουλελλάρι την οβίδα στο 94'.

Στο τελευταίο 20λεπτο κι ενώ το σκορ ήταν 2-2 σε ένα ματς καλό και αμφίρροπο, η μπάλα ...ανεβοκατέβαινε μπροστά στις δύο περιοχές. 

Τελικά, στις καθυστερήσεις (94') ο Ντουλελλάρι (στη φωτό με τη φανέλα του Καλοχωρίου/Παντειχίου) έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, για ν' ακολουθήσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρώτη νίκη και τους πρώτους βαθμούς που κέρδισε ο Ολυμπος στο πρωτάθλημα.

Τα άλλα τέσσερα γκολ είχαν σημειωθεί μέσα σε 20 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και τους Γυμνιώτες ν' ...απαντούν σχεδόν αμέσως.

Στο 13' ο Νίκος Καρακάξης άνοιξε το ...χορό των γκολ (0-1) εκμεταλλευόμενος λάθος εκτίμηση του Μωραΐτη, αλλά τέσσερα λεπτά μετά (17') ο Γιώργος Κοκκάλας ισοφάρισε (1-1), σημειώνοντας το 2ο προσωπικό γκολ με τη φανέλα του Ολυμπου στη δεύτερη συμμετοχή του με την ομάδα του Γυμνού.

Στο 34' ο "δαιμόνιος" Χατζηαθανασίου πέτυχε γκολ για τον Αρτεμισιακό και έκανε το 1-2. Ενα γκολ που δεν το χάρηκε για πολύ, αφού αμέσως με τη σέντρα ο Αντώνης Κοτρογιαννης έγινε παραλήπτης της μπάλας και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, κάνοντας το 2-2.

Ομως, ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Ντουλελλάρι και στον Ολυμπο.

Ο Αρτεμισιακός παραλίγο να έπαιρνε τον πρώτο του πόντο μακριά από την έδρα τους, αφού στα δυο προηγούμενα ματς είχε χάσει στην Ερέτρια και στη Μακρυκάπα.

Διαιτησία: Ντούρας, Δάλλας-Ιω. Ντόβολης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Χ. Μωραΐτης, Παρασκευάς (92' Α. Ρόγκας), Σακκής, Τσουμάνης, Νονάι, Θαν. Μωραΐτης, Μπαρώτας (58' Χ. Ζαχαριάς, 88' Δ. Κουερής), Μιχελής (46' Ντουλελλάρι), Γ. Αντ. Κοκκάλας, Κοτρογιάννης, Σταματούκος.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2014: Παναγιωτόπουλος, Ν. Στραφιώτης, Μεταξιώτης (64' Ι. Κομποθανάσης), Παπανδρέου, Γκογκομήτρος, Πετής, Μουτουσίδης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Ν. Καρακάξης, Σταματάκης.

Επιστροφή