Ποιος είναι ο τυχερός που θα φύγει για την όμορφη Μονεμβασιά;

Ποιος είναι ο τυχερός που θα φύγει για την όμορφη Μονεμβασιά;
2 Νοεμβρίου 2020, 12:12
A+ A-
Για το πρώτο Π-Σ-Κ του Δεκέμβρη..

Ακόμη ένας διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του με μεγάλη επιτυχία και το egnomi.gr έχει τον τυχερό που κερδίζει τη 3μερη διαμονή στο ξενοδοχείο BYZANTINO BOUTIQUE HOTEL, στην όμορφη Μονεμβασιά

Μετά από κλήρωση νικήτρια αναδείχθηκε η Matina Karabali (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο fb) , η οποία θα πάρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο και θα απολαύσει τη δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό σε παραδοσιακό, δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Η τυχερή θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι την Παρσκευή 6 Νοεμβρίου για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα την συνοδεύσει. 

Σε περίπτωση που η τυχερή για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Παρασκευή 6/11 το αργότερο.

Σε αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει ο Manos Yiannis (όπως αναφέρεται στο προφίλ του στο fb) παρέα με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Επιστροφή