ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Μέσα και ο Ναυτικός Ομιλος Αλιβερίου

ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: Μέσα και ο Ναυτικός Ομιλος Αλιβερίου
23 Νοεμβρίου 2020, 17:01
A+ A-
61 συνολικά έχουν ...περάσει στη λίστα από τους συλλόγους Ναυταθλητισμού της Ελλάδας

Στο πολυσυζητημένο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α μπήκε και ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου.

Είναι το τρίτο σωματείο ναυταθλητισμού από την Εύβοια που πέρασε στη ΛΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, μετά το ΝΟ Χαλκίδας και τον Ευβοϊκό ΓΑΣ.

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας έχουν ακόμη εγγραφεί στο Μητρώο ακόμη, η Αναγέννηση Λαμίας και ο ΚΟ Καρπενησίου.

Μέχρι τώρα, στη λίστα έχουν εγγραφεί πανελλαδικά 61 σύλλογοι της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟ), από τους 206 που έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής και αναμένουν την έγκριση (ανάμεσά τους και οι ΝΟ Διαύλου Ωρεών, ΝΟ Λίμνης και ΑΚΟΧ).

Τα σωματεία ελέγχονται σύμφωνα με τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που θέτει ο νέος Αθλητικός Νόμος για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από τη Γ.Γ.Α. και ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου, πληροί τα αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια για την ένταξή του στο σχετικό μητρώο.

«Η αναγνώριση του Ν.Ο.Α. από τη Γ.Γ.Α. επιβεβαιώνει ότι η εσωτερική λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου διέπεται από ισχυρό κανονιστικό πλαίσιο με όχημα την προώθηση του ναυταθλητισμού, με οικονομική διαφάνεια και υγιείς διαδικασίες», αναφέρει ο ΝΟ Αλιβερίου στην ανακοίνωσή για την εγγραφή του στο Μητρώο.

Επιστροφή