Κους-κους & σχόλια

Η Κρητικιά νοσηλεύτρια που πήγε στη Θεσσαλονίκη να πολεμήσει τον κορωνοϊό

Η Κρητικιά νοσηλεύτρια που πήγε στη Θεσσαλονίκη να πολεμήσει τον κορωνοϊό
21 Νοεμβρίου 2020, 18:14
Η ίδια είναι και «Σαμαρείτισσα» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η ¶ρτεμις Νικηφόρου εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείου Ρεθύμνου. Είναι 24 ετών και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό. Η ίδια είναι και «Σαμαρείτισσα» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πριν δύο εβδομάδες, με συναδέλφους της από τον Ερυθρό Σταυρό, βρέθηκε μέσα στις λάσπες στη Χερσόνησο που δοκιμάστηκε σκληρά από τις πλημμύρες. ΜΆ ένα φτυάρι, καθάριζε σπίτια ηλικιωμένων και ...ξέθαβε αναμνήσεις μιας ζωής.

Με λόγια ευγνωμοσύνης ο Μανώλης Ραπτάκης, ομαδάρχης του Ερυθρού Σταυρού, έγραψε για την ¶ρτεμις στη σελίδα του στο Fecabook:

«Τιμή μου… Η ¶ρτεμις είναι ένα νέο κορίτσι, όμορφο, γελαστό, ευγενικό. Και εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών. Την προηγούμενη Παρασκευή είμασταν μαζί στη Χερσόνησο. Σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη σαν νοσηλεύτρια να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του covid-19. Τιμή μου που σε γνωρίζω, που ανήκεις στο τμήμα που τυχαίνει να είμαι πρόεδρος. Δίνεις αξία και νόημα σε αυτή μου την ιδιότητα. Σε ευχαριστώ!» καταλήγει ο κ. Ραπτάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ