Τι θα διαβάσετε στη "Γνώμη" που κυκλοφορεί

Τι θα διαβάσετε στη Γνώμη που κυκλοφορεί
11 Μαρτίου 2011, 15:32
A+ A-
Και αυτή την εβδομάδα τα νέα θα συζητηθούν πολύ...
Ιδου μία πρώτη γεύση από τα θέματα της έντυπης Γνώμης, που βρίσκεται στα περίπτερα:

Αποκαλύπτουμε το σκανδαλώδες έγγραφο που «νομιμοποίησε» τη λειτουργία ιδιωτικού παρκινγκ στην είσοδο της πλαζ Αστέρια. Πώς ο κοινόχρηστος χώρος έγινε ιδιωτικός με τις ευλογίες του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου.

Το colpo grossο με τις 1.000.000 φωτοτυπίες στον ΟΤΕ Χαλκίδας. Τι ακριβώς συνέβη και πώς φτάσαμε στην πειθαρχική δίωξη δύο υπαλλήλων και τριών διοικητικών στελεχών.

Η Γιάννα Βαλκάνου πέταξε το αγωνιστικό κορμάκι και κάθισε στον πάγκο της προπονήτριας. Διαβάστε τι μας λέει σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Φάκελος παιδεία: Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις των μαθητών και τις συγχωνεύσεις των σχολείων. Δηλώσεις από τους αγανακτισμένους γονείς και τους «φεσωμένους» οδηγούς ταξί και ΚΤΕΛ.

Η επεισοδιακή καταδίωξη δύο κλεφτών από πολίτες. Τον έκλεψαν την ώρα που έτρωγε, αλλά κατάφερε να συλλάβει τους δράστες με τη βοήθεια δύο ακόμα πολιτών.

Αφιέρωμα στο γάμο: Ποιούς επαγγελματίες να εμπιστευτείτε για έναν επιτυχημένο γάμο και πώς θα κάνετε τη συμβίωσή σας «ανθόσπαρτη».

Αποκλειστικό: Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από τα σχέδια της Pan Oil για τη Γλύφα. Η συνάντηση με τον Τσέργα και οι κίνδυνοι για τον Ευβοϊκό.

Θέμις τυφλή και τσουχτερή: Πόσο θα πληρώσετε για να βρείτε το δίκιο σας στα ελληνικά Δικαστήρια. Οι ταρίφες σε αγωγές και μηνύσεις.

ΧΥΤΑ: Ρεπορτάζ και αποκαλύψεις από τον τόπο του περιβαλλοντικού εγκλήματος. Η λυματολάσπη, οι μαύρες λίμνες και τα γουρούνια.

Καρναβαλικές ιστορίες κεφιού και ξεφαντώματος: Οι γνωστές κυρίες που ντύθηκαν χαβανέζες και αθλήτριες σούμο, το καρναβάλι της Αμαρύνθου και η πίστα που πήρε φωτιά από το χορό.

Ποιοί δεν θέλουν να ελεγχθεί ο Βιολογικός Καθαρισμός Αρτάκης; Το χρονικό μιας περίεργης διάρρηξης.

Κρίσεις στην Αστυνομία: Ποίοι έφυγαν, ποιοι έμειναν και ποιοι ήρθαν. Ο παλιός που έφυγε με παράπονο και ο νέος που ήρθε ορεξάτος.

Αυτά και άλλα πολλά μόνο στη Γνώμη που κυκλοφορεί.

Επιστροφή