Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε κούτες με τρόφιμα στα Σεπόλια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε κούτες με τρόφιμα στα Σεπόλια
24 Νοεμβρίου 2020, 15:30
A+ A-
Στάθηκε στο πλευρό ανθρώπων που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο... Ο «Greek Freak» συγκέντρωσε τρόφιμα και τα προώθησε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για στήριξη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «κρύφτηκε» για μία ακόμα φορά από τις κάμερες και στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων του χωρίς φώτα και δημοσιότητα. Το ίδιο είχε πράξει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν μαζί με τα αδέρφια του έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία "Ιανός".

Τη Δευτέρα 23/11 έπραξε το ίδιο στα Σεπόλια, με την κ. Αλεξία Κοζιονά να ανεβάζει μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Νωρίτερα, είχε βρεθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής με τη μητέρα και τα αδέλφια του και το ...σήκωσαν στην κυριολεξία, προκειμένου να προμηθεύσουν με τρόφιμα κατοίκους της περιοχής που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επιστροφή