Big Brother: Η στρατιωτική δοκιμασία και το πολιτισμικό σοκ του Θέμη (VIDEO)

Big Brother: Η στρατιωτική δοκιμασία και το πολιτισμικό σοκ του Θέμη (VIDEO)
24 Νοεμβρίου 2020, 12:42
A+ A-
Δήλωσε ότι δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι ο εαυτός του.

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία με ...άρωμα στρατού έβαλε ο "Big Brother" στους παίκτες του σπιτιού τη Δευτέρα (23/11), προκαλώντας τη στεναχώρια του Θέμη Κανέλλου.

Συγκεκριμένα, οι συγκάτοικοι έπρεπε να ντυθούν στα χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρήσουν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία.

Ο Θέμης ένιωσε ότι δεν του ταιριάζει καθόλου αυτή η αποστολή και προσπάθησε να φέρει τη δοκιμασία στα μέτρα του, αναφέροντας πως έχει πάθει "πολιτισμικό σοκ".

Μάλιστα, αρχικά ο παίκτης συνδύασε τα στρατιωτικά με δικά του ρούχα, κάτι που εκνεύρισε τη Σοφία Δανέζη, η οποία του θύμισε τους κανόνες και του είπε πως δεν γίνεται να το κάνει αυτό.

Ο Θέμης δήλωσε πως "δεν είμαστε στο στρατό, στο Big Brother είμαστε" και έπειτα πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου εξέφρασε τα παράπονά του στον "Μεγάλο Αδελφό", αποκαλώντας τη Σοφία "λοχαγό" και "υπολοχαγό Νατάσα", ενώ δάκρυσε από την πίεση που αισθάνθηκε, δηλώνοντας ότι δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι ο εαυτός του.

Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή