Αστυνομικά

Αιματηρό επεισόδιο στις Φυλακές Δομοκού- Τραυματίστηκε ισοβίτης

Αιματηρό επεισόδιο στις Φυλακές Δομοκού- Τραυματίστηκε ισοβίτης
26 Νοεμβρίου 2020, 00:23
Στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" διακομίστηκε το θύμα της επίθεσης.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, στις Φυλακές Δομοκού. Στο επεισόδιο εμπλέκονται πέντε άτομα με τα τέσσερα εξ αυτών να επιτίθενται με μεταλλικό αντικείμενο και ρόπαλο στον πέμπτο.

Το θύμα της επίθεσης είναι ηλικίας 30 ετών και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για παράνομη προώθηση μεταναστών στην χώρα μας, ενώ η ομερτά που επικρατεί στο εσωτερικό της φυλακής εμποδίζει -προς το παρόν- την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας των υπολοίπων δραστών. 
 
Το θύμα της άγριας επίθεσης υπέστη σοβαρό κάταγμα στο ζυγωματικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Αξιολογήθηκε η κατάστασή του και διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 
Για το αιματηρό επεισόδιο ενημερώθηκαν άμεσα ο Εισαγγελέας υπηρεσίας και το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.