Ντέρμπι στην Κάνηθο

Ντέρμπι στην Κάνηθο
11 Μαρτίου 2011, 18:28
A+ A-
Δείτε πού και πότε παίζουν οι ομάδες μπάσκετ το Σαββατοκύριακο

• Πρώτος ματς του  Γυμναστικού με τον προπονητή Δ. Λιόγα  στον πάγκο του. Θα αγωνιστεί την Κυριακή (ώρα 5) στην Κάνηθο με το δεύτερο στη βαθμολογία Φιλαθλητικό. Η κατάκτηση της νίκης είναι παραπάνω από ...επιβεβλημένη γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Επιβεβλημένη και η παρουσία των φίλων του μπάσκετ της Χαλκίδας

• Η Εξω Παναγίτσα την ίδια μέρα θα παίξει (ώρα 12) στην Ικαρία με τον Ικαρο που έχει μέχρι τώρα 17 ήττες στους ισάριθμους αγώνες του. Αρα οι Χαλκιδέοι ...πετούν στο νησί με στόχο ΜΟΝΟ τη νίκη.

• Για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ η Κύμη, το Σάββατο (ώρα 6) θα δώσει δύσκολο αγώνα εκτός έδρας με την Ιτέα. Η αντίπαλός της έχει ένα βαθμό περισσότερο. Νίκη της Κύμης θα διώξει την αγωνία. Μια ήττα με διαφορά λιγότερη των 12 πόντων ίσως αποδειχθεί βολική στο τέλος.

•  Αρχίζουν και οι  αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Εκπρόσωπος του νομού Εύβοιας είναι η Αυλίδα (κατετάγη δεύτερη στον 2ο όμιλο). Την Κυριακή θα παίξει με τον πρώτο του 1ου ομίλου Ιωνικό Λαμίας στην έδρα του (ώρα 2.30) . Ο άλλος αγώνας  είναι: Μάκαρος Αμφισσας-Ηρακλής Θήβας και θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου ώρα 2.30) .

• Για την ίδια κατηγορία γίνεται την Κυριακή  ο αγώνας μπαράζ των ομάδων που κατέλαβαν την 7η θέση στους δυο ομίλους. Στο κλειστό της Θήβας (ώρα 4) θα αναμετρηθούν ο Μώλος και ο Αστέρας Αλιβερίου.

• Για τη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, την Κυριακή (ώρα 2) γίνονται οι αγώνες Γ.Σ. Κύμης-Τελεθριακός στο κλειστό της Κύμης και Αβαντες-ΠΑΟΨ Μεσσαπίων στο κλειστό Κανήθου.

Επιστροφή