ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Διακριτική πολυτέλεια

19 Μαρτίου 2011, 10:20
A+ A-
Το Atlantis Club προσφέρει μεγάλη γκάμα ανέσεων στους μελλόνυμφους και φυσικά έναν υπέροχο χώρο...

Ζήστε στιγμές σα να έχετε βγει από παραμύθι με την  διακριτική πολυτέλεια που προσφέρει το ATLANTIS. Μιλάμε για την δεξίωση του γάμου σας που σίγουρα οι αρμόδιοι θα βοηθήσουν για να γίνει πιο εντυπωσιακή απ ό,τι έχετε φανταστεί.

 

 

Το ATLANTIS αποτελείται από δυο χώρους, τον prive και το club. Ο εξωτερικός χώρος του prive είναι αμφιθεατρικός, με κήπο, πισίνα, χωράει 600 άτομα και η διακόσμηση του είναι minimal σε λευκούς τόνους ενώ διαθέτει και δυο κοκτέιλ bars. Ο εσωτερικός χωράει 200 άτομα, η διακόσμηση του είναι με ιδιαίτερη αισθητική και έχει ένα κοκτέιλ bar.

 

 

Ο εξωτερικός χώρος του club είναι με γκαζόν, μεγάλα δέντρα και φοίνικες, είναι χωρισμένος σε διάφορα επίπεδα, διαθέτει δυο κοκτέιλ bars ενώ χωράει 600 άτομα. Ο εσωτερικός του, είναι φτιαγμένος με πέτρα και ξύλο σε αμφιθεατρικό στιλ και χωράει 500 άτομα. Διαθέτει επίσης μεγάλη πίστα για χορό και χώρο για liveορχήστρα.

 

 

Όλοι οι χώροι μπορούν να εξυπηρετηθούν με μενού τύπου buffet ή ακόμα και καθιστό μενού. Η κουζίνα έχει από τους καλύτερους chef με άπειρες δυνατότητες κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα.

 

 

Στα …πολύ συν του ATLANTIS είναι το άνετο parking που διαθέτει, το άψογο service, αλλά και η διασκέδαση μέχρι πρωίας αφού δεν υπάρχει περίπτωση να σας ενοχλήσει κανείς.

 

* ATLANTIS CLUB/ Σκάλα Ωρωπού/ 22950-31.832 /22950-37.481

 

 

Επιστροφή