Αθλητικά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Άλλη μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Άλλη μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος
22 Δεκεμβρίου 2020, 13:51
Από τον Ηρακλή όχι της Εύβοιας, αλλά της Θεσσαλονίκης.

Με αγωνία περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι των χαμηλότερων εθνικών κατηγοριών την άρση του lockdown από τις 7 Γενάρη και μετά (σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις), ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα δώσουν σκυτάλη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν την Εύβοια στον 4ο όμιλο, ΑΟ Ν. Αρτάκης και Ηρακλής Ψαχνών έχουν δεμένα χέρια και περιμένουν τις εξελίξεις και τις οριστικές αποφάσεις.

Τις τελευταίες ώρες έπεσε στο τραπέζι μια ακόμη πρόταση από τον Ηρακλή.

Οχι αυτόν των Ψαχνών, αλλά της Θεσσαλονίκης (σ.σ. Αμπελοκήπων για την ακρίβεια) με τον πρόεδρο Γιάννη Ζαντόπουλο να προτείνει συγκεκριμένα την διεξαγωγή μόνο του α’ γύρου και στη συνέχεια, οι πρώτες πέντε ομάδες να δώσουν ένα μίνι πρωτάθλημα οκτώ αγωνιστικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα συμμετάσχει στα μπαράζ (σ.σ. αντικειμενικά είναι μια πρόταση που δύσκολα θα περάσει). «Πρέπει να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα για να αλλάξει η ψυχολογία όλων μας» αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς...

Από το Βορρά έρχεται ακόμη μια πρωτοβουλία οσον αφορά τη Γ' Εθνική. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας με τους εκπροσώπους όλων των σωματείων της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κατά τη διάρκεια αυτής έγινε ουσιαστικός διάλογος και όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων επισήμαναν τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα θεσπίσει η πολιτεία και αναφέρθηκαν ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να μειώσει τα έξοδα διαιτησίας, να καλύψει μέρος των μετακινήσεων και να λάβουν (σ.σ. τα σωματεία) έκτακτη επιχορήγηση από την πολιτεία ή την περιφέρεια ή την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε να λάβουν κάποια οικονομική βοήθεια, καθώς είναι πολλούς μήνες υποχρεωτικά σε απραξία.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας δεσμεύτηκε δια του προέδρου της ότι θα συγκεντρώσει όλες τις προτάσεις των σωματείων, θα τις ομαδοποιήσει και θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΠΟ και σε όλες τις ΕΠΣ.

Υπομονή...

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες
Αθλητικά
[24/01/2021 - 19:00]

Η ομάδα των Εραστών Ποδοσφαίρου διασκεδάζει παίζοντας μπάλα με παίκτες που έχουν περάσει τα 40 και τα 50 ...περισσότερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας
Αθλητικά
[21/01/2021 - 14:54]

Η ομάδα της Εύβοιας με ανακοίνωσή της κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε όσους διατυμπανίζουν μέσω τηλεδιασκέψεων ότι μπορούν να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπό την απειλή της πανδημίας.  ...περισσότερα