Αθλητικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΙΑΣ: Προέχει η υγεία μας, είναι άτοπο να μιλάμε για ποδόσφαιρο - Η Σκεπαστή είναι μαχήτρια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΙΑΣ: Προέχει η υγεία μας, είναι άτοπο να μιλάμε για ποδόσφαιρο - Η Σκεπαστή είναι μαχήτρια
28 Δεκεμβρίου 2020, 21:05
Ο πρόεδρος της Σκεπαστής μιλάει στο egnomi.gr για την πανδημία που χτύπησε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό, κάνει τις εκτιμήσεις του για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΕ και αποκαλύπτει ...πώς περνάει την καραντίνα.

Στο egnomi.gr μίλησε ο πρόεδρος της Σκεπαστής Γιάννης Βάγιας (φωτό), δηλώνοντας ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι η ακύρωση των πρωταθλημάτων και το ξεκίνημά τους ...από την αρχή τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Βάγιας τόνισε αρχικά: "Θεωρώ ότι είναι άτοπο και άκυρο να μιλάμε για συνέχιση των πρωταθλημάτων (σ.σ. θυμίζουμε ότι η Α' ΕΠΣΕ, στην οποία συμμετέχει η Σκεπαστή διακόπηκε την 6η αγωνιστική).

Υπάρχει μπροστά μας ένας πόλεμος. ¶σχετα πόσοι το πιστεύουν ή πόσοι δεν το πιστεύουν, οφείλουμε να σεβαστούμε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν νομίζω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να γίνουν τα πρωταθλήματα".

Θα έπρεπε η ΕΠΟ να είχε μεριμνήσει

Ο πρόεδρος της Σκεπαστής πρόσθεσε: "Θα έπρεπε η ΕΠΟ να μεριμνήσει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από το πρώτο lockdown μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα εμφανιστεί δεύτερο κύμα. Και σας ρωτάω εγώ, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ποιος γονιός θα αφήσει το παιδί του να πάει να παίξει μπάλα και ποιος οικογενειάρχης θα πράξει το ίδιο, να κάνει δηλαδή 5 ώρες ταξίδι, από τη μία άκρη της Εύβοιας στην άλλη, όταν το επόμενο πρωί πρέπει να βγει έξω για το μεροκάματο...".

Προέχουν η υγεία και η εργασία

Ο έμπειρος παράγοντας συμπλήρωσε: "Μας λείπει το ποδόσφαιρο, μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά τη δεδομένη στιγμή προέχουν η υγεία μας και η εργασία μας. ¶ντε, κι εγώ σας λέω ότι ξεκινάμε αρχές Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, δεν θα πρέπει να έχουν κάνει το εμβόλιο όλοι οι ποδοσφαιριστές; Ή θα αναλάβουν οι ομάδες, ώστε να κάνουν το rapid test 20-25 άνθρωποι, που το κόστος είναι αρκετά υψηλό; Πώς θα τα βγάλουν πέρα οι ομάδες; Γι' αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να ...ηρεμήσουμε και να ξεκινήσουμε απ' την αρχή τον Σεπτέμβριο του 2021".

Διάβασμα και παλιές ελληνικές σειρές

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Σκεπαστής και για τον τρόπο αντιμετώπισης της καραντίνας. Ο ίδιος απάντησε: "Διάβασμα και παλιές αγαπημένες ελληνικές σειρές στο ίντερνετ. Τώρα βλέπω τη σειρά ...βαμμένα κόκκινα μαλλιά (γέλια)".

Η Σκεπαστή είναι μαχήτρια

Μόλις χθες ξεκίνησε και το Survivor... Παιχνίδι επιβίωσης είναι και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ. Ο Γιάννης Βάγιας απάντησε: "Δεν το παρακολουθώ το Survivor κι ούτε πρόκειται, αλλά εάν η Σκεπαστή δήλωνε συμμετοχή, θα ήταν σίγουρα με την ομάδα των Μαχητών, γιατί είναι μαχήτρια, ποιοι διάσημοι τώρα; (γέλια)".

Να βγούμε έξω να δημιουργήσουμε...

Τέλος, λίγα 24ωρα πριν φύγει το 2020, ο Γιάννης Βάγιας έστειλε το δικό του μήνυμα: "Να φύγουμε απ' όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Ακούω μερικούς να λένε ότι περνάνε καλά μέσα στο σπίτι. Οχι, δεν συμφωνώ, δεν περνάμε καλά μέσα στο σπίτι, γιατί ο άνθρωπος από τη φύση του έχει μάθει στη δημιουργία και στην κοινωνική επαφή. Και για να έρθεις σε επαφή με τους συνανθρώπους σου και να δημιουργήσεις, πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες
Αθλητικά
[24/01/2021 - 19:00]

Η ομάδα των Εραστών Ποδοσφαίρου διασκεδάζει παίζοντας μπάλα με παίκτες που έχουν περάσει τα 40 και τα 50 ...περισσότερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας
Αθλητικά
[21/01/2021 - 14:54]

Η ομάδα της Εύβοιας με ανακοίνωσή της κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε όσους διατυμπανίζουν μέσω τηλεδιασκέψεων ότι μπορούν να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπό την απειλή της πανδημίας.  ...περισσότερα