Καρδιοχτύπησε η Προποντίδα

13 Μαρτίου 2011, 21:44
A+ A-
Προηγήθηκε 3-0 και τελικά κέρδισε 4-3. Δείτε τι έγινε στους υπόλοιπους  αγώνες της Α1.
Πολύ ωραίο ματς έγινε σήμερα στο γηπεδο Αλεξάνδρου, όπου η Προποντίδα κέρδισε 4-3 το μαχητικό Αυλωνάρι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 στο ημίωρο και με 4-1 στο 60', αλλά στο τελευταίο 20λεπτο καρδιοχτύπησαν και κινδύνευσαν με ισοφάριση.

Ο Τσιαμπίρης άνοιξε το σκορ στο 10' και στο 27' ο Καραχάλιος διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 30' σε έμμεσο φάουλ ο Καραχάλιος έδωσε στον Μήτρου κι αυτός με δυνατό βολέ έκανε το 3-0.



Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Βογιατζής (δεξιά στη φωτό) μείωσε για το Αυλωνάρι στο 51' αλλά ο παίχτης που του είχε γίνει ...βδέλα σε όλο το 90λεπτο, ο Γιάννης Οικονόμου (αριστερά στη φωτό πάνω) ανταπέδωσε και σκόραρε μετά από 10 λεπτά κι έκανε το 4-1 για την Προποντίδα.


Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι παρά το βαρύ σκορ δεν το έβαλαν κάτω και έγιναν ιδιαιτερα απειλητικοί. Στο 80' μείωσαν με το νεαρό Μπεργκανάκου και  στο 89' με βολέ του Μάριου Ρέτσα (φωτό πάνω) έκαναν το 4-3 και συνέχισαν την προσπάθειά τους για να ισοφαρίσουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν .

...ΚΟΚΚΙΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ

Μια από τις πιο βαριές ήττες σε τοπικό επίπεδο γνώρισε ο Ολυμπιακός  που έχασε με 5-0 από τον εκπληκτικό φέτος Ολυμπο στο γήπεδο Γυμνού.

Οι κόκκινοι της Χαλκίδας έκαναν πολύ κακή εμφάνιση και συνέχισαν το σερί των ηττών (4η συνεχόμενη), ενώ ο Ολυμπος έκανε καρέ στις νικηφόρες εμφανίσεις εδραιώνοντας τη θέση του στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας .

Ο Σπύρος Αργύρης μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ και στο 10' έγινε το 2-0 με τον Βαγγέλη Σταματούκο. Με αυτό το σκορ έληξε το α' ημίχρονο. Στην επανάληψη αναμενόταν  η αντίδραση των Χαλκιδέων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ήρθε στο τέλος η ...ντροπιαστική ήττα με 5-0, ύστερα από τρία γκολ που σημείωσε ο νεαρός Βαγγέλης Ρουμπής σε διάστημα 20 λεπτών (65'-85'). Το ένα απ' αυτά (το δεύτερο) με το συνήθη τρόπο του, με εκτέλεση φάουλ.

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

Το ντέρμπι των δυο ομάδων που είναι πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού ανέδειξε νικήτρια την ΑΕ Χαλκίδας μέσα στην έδρα του Αμαρυνθιακού με 1-0. Με το τρίποντο η ΑΕΧ απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Αμαρυνθιακός είναι πλέον σε πολύ κρίσιμη θέση. Το πολύτιμο, για την ΑΕΧ γκολ  πέτυχε ο Καραχάλιος στο 55' και ο τερματοφύλακας Παπαρίδης το ...κράτησε. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σε δυο φάσει γαι πέναλτι. Στη μία μετά την ανατροπή επιθετικού της Αμαρύνθου ο κ. Σέγγος έδωσε φάουλ έξω από τη γραμμή της περιοχής (οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι ήταν μέσα από τη γραμμή). Στη δεύτερη φάση έγινε ανατροπή του Σιλβέστρου,  ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα και  παίχτης της Αμαρύνθου στη συνέχεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμενων.

ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Οι πιτσιρικάδες του Απόλλων Ερετριας ...έπεσαν στο γήπεδο Πρασίνου με πέναλτι και ο Ταμυναϊκός νίκησε 1-0. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Βασίλης Τσαλιαγκός και στην εκτέλεση ευστόχησε ο αδερφός του Γιώργος. Η Ερέτρια είχε δυο δοκάρια με τον Τόρα.

ΚΡΙΕΖΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ 3-2

Προηγήθηκε το Προκόπι με γκολ του Διαμαντή Κουτσουφλάκη μέσα στα Κριεζά αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα. Ο Μπιτσάνης ισοφάρισε στο α' μέρος και στη συνέχεια με δυο γκολ του Τσέρου οι γηπεδούχου πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 3-1. Στο 82' ο καλύτερος παίχτης του Προκοπίου ο Δουρμούσογλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-2)


ΣΤΟ 89' Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μια ακόμη νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Αγιος Νικόλαος κερδίζοντας 2-1 την Αρτάκη με γκολ στο 89'. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Μακαντάση που πήρε την ασίστ από το Βασίλεφ στο 35'. Η Αρτάκη ισοφάρισε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριαντάφυλλου Ζαχαριά, 7 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, για να έρθει στη συνέχεια μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς (89') το γκολ του Βασίλεφ που πήρε αυτή τη φορά την ασίστ από τον σκόρερ του πρώτου γκολ Μακαντάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΗΣ Α1, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Πατήστε εδώ για να δείτε τη βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική της Α1 κατηγορίας




Επιστροφή