Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Οι σημαντικότεροι στόχοι είναι έξω από το γήπεδο!

9 Ιανουαρίου 2021, 13:15
Οι κυανόμαυροι προσέφεραν γαλακτομικά προϊόντα στις ...γιαγιάδες και τους παππούδες του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης.

Σε ακόμη μια φιλανθρωπική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος τις γιορτινές μέρες, με πρωτοβουλία της διοίκησης προσέφερε γαλακτομικά προϊόντα στο Γηροκομείο Χαλκίδας της Ιεράς Μητρόπολης.

Μάλιστα, ο ΑΟΧ έγραψε σχετικά «Παππούς και γιαγιά ...οι πιο ζεστές αγκαλιές! Είναι εκεί στα πρώτα βήματα, στις πρώτες λέξεις, στις πρώτες "κλωτσιές" στην μπάλα! Ο Α.Ο. Χαλκίς, δεν ξεχνά την τρίτη ηλικία».

Το Γηροκομείο Χαλκίδας αποκρίθηκε ως εξής: «Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την προσφορά σας», με τον ΑΟΧ να μην αφήνει ...αναπάντητο το ευχαριστήριο μήνυμα, γράφοντας σχετικά στο facebook της ομάδας: «Το ευχαριστώ σας, είναι η δύναμη μας να συνεχίζουμε για τους σημαντικότερους στόχους, αυτούς έξω από το γήπεδο». 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες

Οσο υπάρχει Έραπος θα βγαίνουν ...Μαθουσάλες
Αθλητικά
[24/01/2021 - 19:00]

Η ομάδα των Εραστών Ποδοσφαίρου διασκεδάζει παίζοντας μπάλα με παίκτες που έχουν περάσει τα 40 και τα 50 ...περισσότερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, αλλά δεν θα γίνουμε αρνητές της σκληρής πραγματικότητας
Αθλητικά
[21/01/2021 - 14:54]

Η ομάδα της Εύβοιας με ανακοίνωσή της κρούει το καμπανάκι του κινδύνου σε όσους διατυμπανίζουν μέσω τηλεδιασκέψεων ότι μπορούν να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπό την απειλή της πανδημίας.  ...περισσότερα