Κους-κους & σχόλια

Τα ραντεβού της Ελεωνόρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα»

Τα ραντεβού της Ελεωνόρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα»
20 Ιανουαρίου 2021, 09:50
Καλεσμένοι στην εκπομπή της η Ρένα Κουβελιώτη, η Ματθίλδη Μαγγίρα μια σταρ Ελλάς και ο Αρης Βασίλη.

Mε τρεις γυναίκες και τον αδελφό της αγνοούμενης Αρτέμιδος Βασίλη έχει ...ραντεβού η Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη βδομάδα στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα», στον «ALPHA».

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου (ώρα 12 τα μεσάνυχτα)  η  Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεναι  τη Ρένα Κουβελιώτη. Η βραβευμένη δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας, μιλάει για την περιπέτεια της υγείας της, που θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας. Περιγράφει την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξηγεί πως αισθάνεται όταν για μερικά λεπτά δεν ξέρει ποια είναι, που βρίσκεται και τι κάνει. Μιλά για τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της τον γιο και την κόρη της, ενώ αναφέρεται στον πατέρα της και στο πως κατάφερε να αποκτήσει καλές σχέσεις μαζί του όταν έμαθε πως εκείνος πάσχει από καρκίνο.

Την ίδια μέρα, στην καρέκλα απέναντί της κάθεται και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα με το αστείρευτο χιούμορ και το πηγαίο ταλέντο μιλά για τα εφηβικά της χρόνια, για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της, αλλά και για το μπούλινγκ που δέχτηκε η κόρη της, στο σχολείο, από μαθητές και καθηγητές.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν τον Άρη Βασίλη, τον αδελφό της 19χρονης Αρτέμιδος, η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου. Ο Άρης περιγράφει τα όσα έγιναν την ημέρα της εξαφάνισης. Δακρύζει όταν αναφέρεται στις δύσκολες ώρες που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του εδώ και 3 μήνες και κάνει έκκληση στους άνδρες, που σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούν την αδελφή του, να την αφήσουν ελεύθερη.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη θα είναι και η Λένα Παπαρηγοπούλου, η εστεμμένη με τον τίτλο σταρ Ελλάς που άφησε τον χώρο του μόντελινγκ για να γίνει συγγραφέας θεολογικών και φιλοσοφικών βιβλίων. Μιλά για τη σχέση της με τον Θεό από την παιδική της ηλικία, αλλά και πως αντιμετώπισε τους ιερείς που βάλθηκαν εναντίον της όταν πήρε την απόφαση να πάει στα καλλιστεία.