ΧΒΑ-ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ: Βλέπουν φως στο τούνελ

ΧΒΑ-ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ: Βλέπουν φως στο τούνελ
25 Ιανουαρίου 2021, 20:30
A+ A-
Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της ΕΟΚ με την κυβέρνηση για την επιστροφή των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Φως στο τούνελ για επιστροφή στη δράση βλέπουν τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, με την Εύβοια να εκπροσωπείται στην Β' Εθνική από την ΧΒΑ και στην Γ' Εθνική από την ΑΕΕ Παναγίτσα Χαλκίδας και τον Τελεθριακό.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Αριστείδης Γολέμης τοποθετήθηκε για την κατάσταση στα εθνικά πρωταθλήματα και τόνισε πως οι επαφές με την Κυβέρνηση συνεχίζονται, ενώ προανήγγειλε ανακοινώσεις την Παρασκευή (29/1) και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα επιστρέψουν όλες οι ομάδες στη δράση.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε: «Πιέζουμε για να επιστρέψουν όλες οι κατηγορίες του μπάσκετ στη φυσιολογική δραστηριότητα. Έχουμε κάνει πολλές επαφές και γραπτώς πιέζουμε να μας δοθεί το okey από την κυβέρνηση, εφόσον το κρίνουν οι γιατροί και επιστήμονες. Νομίζω ότι είμαστε κοντά, αυτό μου άφησε να καταλάβω ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και μου έδωσε την ελπίδα ότι την Παρασκευή (29/1) θα υπάρξει ανακοίνωση για αυτές τις κατηγορίες. Έχουμε ετοιμάσει δύο - τρεις εναλλακτικές λύσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα, ανάλογα με το πότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε. Στόχος είναι οι ημερομηνίες για το τέλος να είναι περίπου στο σημείο που είχε προκαθοριστεί».

Επιστροφή