Κοντό Νυφικό!

Κοντό Νυφικό!
30 Μαρτίου 2011, 17:00
A+ A-
Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Φαίη Σκορδά το τόλμησαν. Εσύ;

Το κοντό νυφικό πολλές το πόθησαν λίγες όμως το τόλμησαν. Ανεπίσημα στατιστικά λένε πως από τις μέλλουσες νύφες που ζητούν να δοκιμάσουν κοντά νυφικά, τελικά μόνο το 1/3 θα καταλήξει να το επιλέξει για την κρίσιμη μέρα. Μεταξύ αυτών η Τατιάνα Στεφανίδου και η Φαίη Σκορδά είχαν την τόλμη και έκαναν την ανατροπή. Παντρεύτηκαν τους αγαπημένους τους με κοντό νυφικό και συζητήθηκαν όσο λίγες.

Εσείς θα το τολμήσετε;

Η τάση της μόδας λέει ναι, εμείς είμαστε υπέρ, μία μόνο μικρή λεπτομέρεια πρέπει να εξασφαλίσετε. Λεπτές και καλλίγραμμες γάμπες. Αν τις έχετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντισταθείτε.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τρία διαφορετικά νυφικά στο ύψος περίπου του γονάτου, που μας άρεσαν πολύ! Θα τα βρείτε στο κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες. Εκεί η Κατερίνα Μπόγια και οι συνεργάτες της θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το νυφικό που ταιριάζει στον τύπο σας. Κι αν τελικά το κοντό δεν είναι του στιλ σας, μην ανησυχείτε. Στις Νυφικές Δημιουργίες υπάρχουν δεκάδες νυφικά υψηλής ραπτικής για όλα τα γούστα και τα στιλ.

Δείτε εδώ άλλα πέντε νυφικά από τη Συλλογή Ανοιξη-Καλοκαίρι 2011.

Info: Νυφικές Δημιουργίες, Εθνικής Αντιστάσεως 25, Νέα Αρτάκη, 22210-44121.

Επιστροφή