Πολιτική

Μια φορά δεν τον κατηγόρησαμε και μας απαντά!

Μια φορά δεν τον κατηγόρησαμε και μας απαντά!
17 Μαρτίου 2011, 08:15
Ο Σωκράτης Σκλιας σε μια εντελώς λάθος ανάγνωση ανάρτησής μας.

Ο αντιδήμαρχος Σωκράτης Σκλιάς ενοχλήθηκε από ανάρτηση μας, που αφορούσε σε σωρό σκουπιδιών στην οδό Λειβαρά (φωτό αριστερά) και μας έστειλε το ακόλουθο email (σε πιστή αντιγραφή):

"To  συγκεκριμένο σημείο  στην οδό Λειβαρά  είχε καταγραφεί από επόπτη της καθαριότητας  και την  9/3/2011 το ειδικό μηχάνημα (άρπα) μετέβει το σημείο και έκανε αποκομιδή  των σκουπιδιών.

΄Όμως εκείνος ο πολίτης ο οποίος τα άφησε στο σημείο αυτό όφειλε να τα έχει σημαζεύψει  και στη συνέχεια να ενημέρωνε τηλεφωνικά την υπηρεσία Καθαριότητας.

Ο αντιδήμαρχος ο οποίος έχει τσίπα πάνω του  όχι μόνο έδωσε εντολή να μαζευτούν  αλλά κα εξακρίβωσε και τον συγκεκριμένο πολίτη .

Για πρώτη φορά  του έγιναν οι δέουσες συστάσεις.

Όμως  μην μας χρεώνετε κάτι  για το οποίο  εμείς έχουμε ήδη μεριμνήσει."

Κύριε αντιδήμαρχε ξαναδιαβάστε εδώ τον σχολιασμό μας, για να διαπιστώσετε ότι ίσα-ίσα, τον πολίτη, που παράτησε τα σκουπίδια "χρεώνουμε" και όχι τον Δήμο! Επί λέξει αναφέρουμε: "...αναρωτιόμαστε ποιον περιμένουν να τα μαζέψει. Τον Δήμο, τον γείτονα, τους ... καλούς Σαμαρείτες; Αυτοί που καθάρισαν την αυλή τους, αυτοί οφείλουν να τα μαζέψουν και να τα πετάξουν....."

Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει η αιχμή για τον Δήμο, παρά μόνο για τον άγνωστο σε μας (και γνωστό σε σας, όπως μας λέτε!) ιδιώτη, που εγκατέλειψε τα σκουπίδια.

Για να λέμε, όμως, και τα άλλα, έχουμε αναρτήσει δεκάδες άρθρα που θίγουν πράγματι τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Χαλκιδέων, από το κυκλοφοριακό μέχρι την καθαριότητα (να μην κάνουμε link εδώ, γιατί δεν μας χωράει ούτε το διαδίκτυο!). Και δυστυχώς ούτε απάντηση έχουμε λάβει, ούτε έχουμε δει να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο. Τις απαντήσεις, τις περιμένει πρωτίστως ο κόσμος στην πράξη. Εμείς εδώ είμαστε για τα συγχαρίκια, αλλά κυρίως για την ανάδειξη των προβλημάτων... 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΥΜΗ: Υπάρχει πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία

ΚΥΜΗ: Υπάρχει πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία
Πολιτική
[26/10/2021 - 16:16]

Οι γονείς αιτούνται την πύκνωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ. ...περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρουσιάστηκε το Σχέδιο για την αξιοποίηση του Δημόκριτου

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρουσιάστηκε το Σχέδιο για την αξιοποίηση του Δημόκριτου
Πολιτική
[25/10/2021 - 21:41]

Με συγκινησιακή φόρτιση το άκουσε ο Επίτιμος Πρόεδρος Γαληνός Λαουτάρης. ...περισσότερα