Καν' το, όπως η Rosie Huntington-Whiteley!

16 Φεβρουαρίου 2021, 17:20
A+ A-
Αν θέλεις ΤΕ-ΛΕΙ-Α φρύδια.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέλεια φρύδια. Ειδικά τώρα που φοράμε τη μάσκα προστασίας και μόνο τα μάτια σας είναι σε κοινή θέα.

Η ηθοποιός και μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley  διαθέτει  πάντα από τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια και υπεύθυνη γιΆ αυτό είναι η προσωπική της make up artist Nikki DeRoest 

Πρόσφατα, η DeRoast δήλωσε ότι πρέπει πάντα να ξεκινάμε την περιποίηση των φρυδιών από τα σημεία που υπάρχουν κενά και πρέπει να τα καλύψουμε.

Για διακριτικό αποτέλεσμα είναι καλό να χρησιμοποιούμε σκιά φρυδιών και όχι μολύβι, αφού είναι πιο εύκολο στη χρήση και αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα. Συνεχίζουμε με την εξωτερική γωνία των φρυδιών.

Αφού σχηματίσουμε τις γωνίες λοιπόν και γεμίσουμε τα κενά βουρτσίζουμε τα φρύδια με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία αλλά και προς τα πάνω.

Αν θέλουμε να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο και οι τριχούλες στη θέση τους απλώνουμε μικρή ποσότητα διάφανου τζελ ή μάσκαρα φρυδιών.  Επίσης, αφήνουμε την περιποίηση των φρυδιών για το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι αφού περάσουμε τη βάση και το ρουζ και ολοκληρώσουμε με το μακιγιάζ των ματιών, μετά ασχολούμαστε με τα φρύδια.

 

Επιστροφή