ΜΕΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Πτήση καρφί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

ΜΕΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Πτήση καρφί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού
27 Φεβρουαρίου 2021, 20:18
A+ A-
Ετοιμη να ζήσει το Αμερικάνικο όνειρο η βολεϊμπολίστρια του ΟΠΕΧ

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» (Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021).

Ετοιμη να ...πετάξει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι η βολεϊμπολίστρια του Ο.ΠΕ.Χ. Μελίνα Χριστοδούλου, η οποία, όμως, λόγω του lockdown έχει σταματήσει τις προπονήσεις. Μια εξέ-λιξη που τη φέρνει ...πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά η ίδια μιλώντας στη «Γνώμη» δηλώνει αποφασισμένη να κυνηγήσει το «αμερικάνικο όνειρο».

Η Μελίνα πηγαίνει στην Γ’ Λυκείου και μένει μόνιμα στην Ερέτρια. «Πετύχαμε» την Μελίνα στο διάλειμμα της τηλεδιάσκεψης του σχολείου της, με το νεαρό κορίτσι να αναφέρει χαμογελώντας «όταν έχω διάλειμμα μπαίνω και χαζεύω για λίγο στο κινητό και πηγαίνω μέχρι την κουζίνα να φάω κάτι».

Πριν το lockdown η Μελίνα ερχόταν με το ΚΤΕΛ από την Ερέτρια στη Χαλκίδα, δύο ώρες πριν την προπόνηση (!) και επέστρεφε με ταξί στο σπίτι της. Πλέον, έχουν αλλάξει όλα και όπως λέει: «Είναι πολύ άσχημο που σταμάτησαν οι προπονήσεις και οι αγώνες. Αυτή η μεγάλη αποχή επηρεάζει αρνητικά, όχι μόνο την αθλητική εξέλιξη, αλλά και τη ζωή των νέων παιδιών που βρίσκονται στον αθλητισμό».

Η Μελίνα, πάντως, μετράει αντίστροφα για να εκπληρώσει μια απόφαση ζωής, αφού έχει κάνει ήδη ...τσεκ ιν, στο εισιτήριο που θα την ...οδηγήσει στην Αμερική.

Η αθλήτρια του Ο.ΠΕ.Χ. αποκάλυψε στη “Γνώμη”: «Εχω υπογράψει συμβόλαιο με ένα κολλέγιο στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Κάνσας. Θα σπουδάσω με υποτροφία εκεί και παράλληλα θα παίξω βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο. Τέλος Ιουλίου υπολογίζω να φύγω για Αμερική». Για τη διαδικασία επιλογής της από το αμερικάνικο κολλέγιο συμπλήρωσε: «Με είδαν μέσω βίντεο να αγωνίζομαι, είχα τρεις προτάσεις και διάλεξα θεωρώ την καλύτερη».

Πάντως, η δεδομένη απόφασή της να μεταναστεύσει, δεν την εμποδίζει να συμμετάσχει στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να δώσω Πανελλήνιες και για την εμπειρία, αλλά και για να έχω στην άκρη ένα ...plan b, σε περίπτωση που χρειαστεί να το ενεργοποιήσω. Με ενδιαφέρει ο κλάδος με τα οικονομικά και το τουριστικό μάρκετινγκ».

 

Η Μελίνα Χριστοδούλου είχε συνηθίσει να ...πετάει και να καρφώνει τις αντίπαλες ομάδες στο φιλέ με τη φανέλα του Ο.ΠΕ.Χ. Το νεαρό κορίτσι το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσει από την Ερέτρια στην Αμερική, για να σπουδάσει και να παίξει βόλεϊ σε υψηλότερο επίπεδο ...επειδή το αξίζει.

Επιστροφή