Παιδεία

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΣΟΝΙΔΗΣ: Απόκτησε μόρια στα αγγλικά από το σπίτι σου!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΣΟΝΙΔΗΣ: Απόκτησε μόρια στα αγγλικά από το σπίτι σου!
3 Μαρτίου 2021, 14:34
Διαβάστε πώς!

Θέλετε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις των αγγλικών σας και να κερδίσετε μόρια για ΑΣΕΠ και άλλες αιτήσεις προς το Δημόσιο; Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Τσονίδης» έχουν την απάντηση!

Ο λόγος για τις εξετάσεις LTE του LanguageCert, οι οποίες είναι οι μόνες που διεξάγονται την περίοδο της καραντίνας και μάλιστα κάθε μέρα. Μπορείτε να τηλε-εξεταστείτε μόνο σε Reading και Listening από το σπίτι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (!) με online επιτήρηση και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε τρεις μέρες.

Τα «Tsonidis Schools» είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο για όλες τις εξετάσεις του LanguageCert στην Εύβοια και ο Αγγελος Τσονίδης (φωτό) δήλωσε στη «Γνώμη» σχετικά:

«Είναι …χρυσή ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν μόρια εν μέσω lockdown. Αναλαμβάνουμε την εγγραφή του ενδιαφερόμενου, παρέχουμε χρήσιμο βοηθητικό υλικό, αλλά και προετοιμασία με onlineεξ αποστάσεως μαθήματα».

Επικοινωνήστε άμεσα (καθημερινά 4-8 μ.μ.) στα τηλέφωνα 22210-79040 και 697-1727812. E-mail: tsonidis.halkida@gmail.com. Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ