ΘΑΛΑΣΣΗΣ: Οι Δημόσιες Υπηρεσίες να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων

ΘΑΛΑΣΣΗΣ: Οι Δημόσιες Υπηρεσίες να  επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων
2 Μαρτίου 2021, 08:04
A+ A-
Δείτε τι είπε σε ημερίδα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας. 

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα, "Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας", συμμετείχε στις 25  Φεβρουαρίου ο Ηλίας Θαλάσσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας. 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, ανέδειξε θέματα που άπτονται του συνολικού έως σήμερα περιβάλλοντος που διέπει τη σχέση της λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ότι αφορά τις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες Υπηρεσίες κατά την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσε την θερμή παράκληση του - ιδιαίτερα αυτή την τραγική περίοδο που βιώνουν οι επιχειρηματίες - οι Δημόσιες Υπηρεσίες να επιστρατεύσουν και επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία τους, προς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στήριξη των επιχειρήσεων τους.  

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετείχαν επίσης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Βασίλειος Βαρελάς, ο Προέδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Φορέα, Αντώνιος Νταβαρίας και η Παρασκευή Αγιοστρατίτη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας. 

Επιστροφή