Νέα χορηγία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Νέα χορηγία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας στο Επιμελητήριο Εύβοιας
3 Μαρτίου 2021, 07:43
A+ A-
Για την δημιουργία Εκθεσιακού χώρου Ιστορίας της Βιομηχανίας της Εύβοιας.  

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, προχώρησε σε χορηγία για να στηρίξει την πρωτοβουλία του φορέα της Εύβοιας, για την δημιουργία Εκθεσιακού χώρου Ιστορίας της Βιομηχανίας της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, ενέκρινε εκ νέου χορηγία, αυτή τη φορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή-laptop, απαραίτητου για την διεκπεραίωση εργασιών  που αφορούν το μουσικολογικό μέρος, το στήσιμο των εκθεμάτων και τη δημιουργία των γραφικών. 

Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπληρώνει μια αλυσίδα χορηγιών που θα αποδειχθούν καίρια σημαντικές στην επίτευξη του τελικού στόχου του Επιμελητηρίου.

Σχετικά με τον εκθεσιακό χώρο, για την Ιστορία της Βιομηχανίας της Εύβοιας, σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας αναφέρονται τα εξής:

«Η ιστορία της ευβοϊκής παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας η οποία δεν έχει καταγραφεί ποτέ, να αναδειχθεί μέσα από μια πλούσια συλλογή που έχει ήδη συλλεχθεί και βρίσκεται στην διάθεση του Φορέα και να αποτελέσει μια ιδιαίτερη και μοναδικού προσανατολισμού περιουσία της Χαλκίδας και της Εύβοιας, ένα καινοτόμο κέντρο προβολής της ιστορικής μας κληρονομιάς και της κουλτούρας μας, έναν πυρήνα παραγωγής πολιτισμού, παιδείας και εκπαίδευσης.»

Επιστροφή