ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΡΤΑΚΗ-ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Λουκέτο ξανά στις προπονήσεις (VIDEO)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΡΤΑΚΗ-ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Λουκέτο ξανά στις προπονήσεις (VIDEO)
3 Μαρτίου 2021, 20:07
A+ A-
Το ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Αναμένεται η ΚΥΑ.

Στον πάγο μπαίνουν και πάλι οι προπονήσεις σε Γ' Εθνική και Α' Εθνική Γυναικών (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ), όπως ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (3/3) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα (η Εύβοια βρίσκεται στο ...βαθύ κόκκινο) αναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εξαιρούνται οι ομάδες που συμμετέχουν στην Super League, στη Super League 2, στην Basket League και στην Volley League Ανδρών, αλλά η Εύβοια δεν διαθέτει εκπρόσωπο στα ...μεγάλα σαλόνια.

Η απόφαση ισχύει από το πρωί της Πέμπτης (4/3), μέχρι τις 16/3 τουλάχιστον.

Θυμίζουμε ότι η Αρτάκη (ΕΔΩ) και οι Αβαντίδες Χαλκίδας (ΕΔΩ) ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών αναμενόταν να ξεκινήσει την Παρασκευή 5/3 (το ανακοίνωσε επίσημα).

Την απόφαση σχολίασε στο facebook ο έμπειρος χαφ του Ηρακλή Ψαχνών Βαγγέλης Ντελέκος, γράφοντας χαρακτηριστικά "παράνοια". Με μια λέξη ...τα είπε όλα!

Αυτό σημαίνει ότι και να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις ...κάποια στιγμή, είναι πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στις 28 Μαρτίου (για τη Γ' Εθνική υπάρχει επίσημη απόφαση, ενώ για την Α' Εθνική Γυναικών, απλή ενημέρωση).

Φυσικά αναστέλλεται και η δραστηριότητα στην Α1 μπάσκετ Γυναικών (ήταν να ξεκινήσει στις 7/3 το πρωτάθλημα), η Α1 πόλο Ανδρών, η Α1 Χάντμπολ Ανδρών, κτλ.

Για όλα τα παραπάνω αναμένεται τις επόμενες ώρες η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Το θέμα είναι ότι ο αθλητισμός οδηγείται στο απόλυτο αδιέξοδο με συνοπτικές διαδικασίες. ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ "ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ" ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!

Δείτε το βίντεο μετά το 3:00 που αναφέρεται ο Χαρδαλιάς στον αθλητισμό σε περιοχές που είναι στο "βαθύ κόκκινο":

Επιστροφή