Κους-κους & σχόλια

SURVIVOR: Έκρηξη Κατσούλη με Τζέιμς και Μπάρτζη - Αποχώρησαν Κρις και Σοφία (VIDEO)

SURVIVOR: Έκρηξη Κατσούλη με Τζέιμς και Μπάρτζη - Αποχώρησαν Κρις και Σοφία (VIDEO)
4 Μαρτίου 2021, 11:52
Χαμός στην Μπλε ομάδα.

Ευβοϊκό ενδιαφέρον έχει αποκτήσει το Survivor μετά την είσοδο στο παιχνίδι του Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη, κι ενώ ο ίδιος έδειχνε αυτές τις 2 εβδομάδες να είναι ήρεμος, ξαφνικά έγινε ...έκρηξη και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με το "ηγετικό" δίδυμο της "Μπλε" ομάδας, τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

Οπως αποκάλυψε η πρώην κοπέλα του Σάκη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη μέρα που ο Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι, την έπιασε ο Τζέιμς και της ζήτησε να βγάλουν το Σάκη στον ...τάκο, για να αποχωρήσει γρήγορα από τον ¶γιο Δομίνικο.

Ο Τζέιμς ...δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι το έκανε για την  ...ψυχολογία της Μαριαλένας, επειδή η νεαρή γυμνάστρια με τον Σάκη ήταν ζευγάρι έξω από το παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Σάκη, ο οποίος απευθύνθηκε σε πολύ έντονο ύφος στους Τζέιμς και Νίκο, ζητώντας τους να μην ξαναπιάσουν το όνομά του στο στόμα τους.

Από την "Μπλε" ομάδα μέσω ψηφοφορίας του κοινού αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης (παρέμειναν οι Καλίδης και Αλέξης Παππάς), ενώ παρελθόν από το παιχνίδι αποτελεί και η Σοφία της "Κόκκινης" ομάδας, λόγω τραυματισμού.

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό του Κατσούλη με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη: