Πολιτική

Μητσοτάκης: Τσικνοπέμπτη μόνο με την οικογένειά μας

Μητσοτάκης: Τσικνοπέμπτη μόνο με την οικογένειά μας
4 Μαρτίου 2021, 11:33
«Μια τελευταία προσπάθεια θα μας φέρει όλους νωρίτερα στο ξέφωτο της Ελευθερίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ας τσικνίσουμε μόνο με την οικογένειά μας. Δεν ξέρω, αλήθεια, πώς αλλιώς να το εκφράσω. Είναι κρίμα, τώρα, που βλέπουμε την έξοδο, να γίνει μεγάλη ζημιά. Να γκρεμίσουμε, δηλαδή, στο τέλος όσα με κόπο χτίσαμε από την αρχή". Με τη φράση αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω μηνύματος του, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις επαφές τους σήμερα, κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «όλοι θέλουμε να λειτουργήσουν ξανά σύντομα το λιανεμπόριο και τα σχολεία», αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε συνεπείς.

«Η μάσκα και η αποφυγή των επαφών και των μετακινήσεων παραμένουν τα όπλα μας μέχρι η ασπίδα των εμβολίων να καλύψει ολόκληρη τη χώρα. Πρέπει να το νιώσουμε βαθιά μέσα μας και να το υπηρετήσουμε», προσέθεσε και ξεκαθάρισε πως «αυτές οι εβδομάδες μοιάζουν με το τελευταίο εμπόδιο πριν φτάσουμε στο νήμα της ελπίδας. Η τελευταία πρόκληση καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Γι' αυτό και μια τελευταία προσπάθεια θα μας φέρει όλους νωρίτερα στο ξέφωτο της Ελευθερίας».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ