ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΛΗΛΑ: Το γήπεδο του Βασιλικού γνώρισε βιβλική καταστροφή, ώρα για ανακατασκευή

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΛΗΛΑ: Το γήπεδο του Βασιλικού γνώρισε βιβλική καταστροφή, ώρα για ανακατασκευή
10 Μαρτίου 2021, 21:00
A+ A-
Το μήνυμα των φίλων της ιστορικής ομάδας στη δημοτική αρχή.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Λήλα, οι γνωστοί "River Boys" αναφορικά με το γήπεδο του Βασιλικού που υπέστη μεγάλη καταστροφή από την προ ολίγων μηνών φονική κακοκαιρία που έπληξε το νομό της Εύβοιας.

Οι φίλοι του Λήλα ζητούν από τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου και τονίζουν ότι "περιμένουμε με ανυπομονησία να ξαναβρεθούμε στο γήπεδό μας, να γεμίσουμε τις εξέδρες και να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα". 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η φυσική έδρα του Λήλα, είναι ένα γήπεδο που με πολύ αγώνα και κόπο από όλους, παράγοντες της ομάδας και Δήμο Ληλαντίου έφτασε να έχει προδιαγραφές για Β' Εθνική κατηγορία, ένα πραγματικό στολίδι. Εκεί η ιστορική ομάδα του Βασιλικού έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές και έχει γράψει χρυσές σελίδες, όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθούμε... ακόμη κι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει στο κάστρο του Βασιλικού. Το μοναδικό γήπεδο που διαθέτει ο νομός μας, καθαρά ποδοσφαιρικό, με εξέδρες και από της δυο πλευρές, με δημοσιογραφικά, με φωτισμό, ικανό να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων με ασφάλεια, με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για αγώνα πρωταθλήματος Εύβοιας στον αγώνα με την Ερέτρια.
Δυστυχώς, όμως, πάμε στο σήμερα... 7 μήνες μετά από τη φονική καταιγίδα του περασμένου Αυγούστου που έπληξε την Εύβοια και το Ληλάντιο, δεν γλίτωσε το γήπεδο του Λήλα που δέχτηκε τεράστιο πλήγμα, γνώρισε Βιβλική καταστροφή, σκορπίζοντας μεγάλη θλίψη στο Βασιλικό.
Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Τα αποδυτήρια, οι πυλώνες φωτισμού, η μια εξέδρα που καταστράφηκε, ο αγωνιστικός χώρος, τίποτα δεν θυμίζει το στολίδι που ήταν πριν και έκανε όλους τους Βασιλικαριώτες να αισθάνονται υπερήφανοι. Η Δημοτική Αρχή, που είναι υπεύθυνη για το γήπεδο του Βασιλικού πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να προχωρήσει με σωστή μελέτη στην ανακατασκευή του άμεσα. Το γήπεδο επιβάλλεται να παραδοθεί και πάλι και να περιβάλλεται από τις εξέδρες του, τα αποδυτήρια, το φωτισμό, το προπονητικό γήπεδο, ιατρείο, δημοσιογραφικά.
Περιμένουμε με ανυπομονησία να 'ρθει η ώρα κι η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε και πάλι στο γήπεδο μας, να γεμίσουμε τις εξέδρες και να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα".

VAMOS LILAS"

Επιστροφή