Ο Ηρακλής Ψαχνών με Σέγκο αρχηγό σηκώνει ένα κύπελλο ξεχωριστό

Ο Ηρακλής Ψαχνών με Σέγκο αρχηγό σηκώνει ένα κύπελλο ξεχωριστό
11 Μαρτίου 2021, 14:20
A+ A-
Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον τελικό του 2010 με τα Λουκίσια

 

Πριν από 11 χρόνια, στις 10 Μαρτίου του 2010 ο Ηρακλής Ψαχνών με τον αρχηγό του Μάριο Σέγκο (φωτό δεξιά) σήκωνε ένα κύπελλο ιδιαίτερα μεγάλο σε μέγεθος (σε σχέση με άλλες χρονιές), αλλά και ξεχωριστό, αφού ακολούθησε την ίδια χρονιά  άλλη μια κούπα, αυτή του πρωταθλητή στη Δ' Εθνική και στη συνέχεια η μεγάλη του πορεία στη Footbal League και τη Β' Εθνική με πρόεδρο, όπως και τώρα, τον Γιώργο Στούπα.

Το κύπελλο που κατέκτησε σαν χθες ήταν για το θεσμό του Κυπέλλου Εύβοιας, κερδίζοντας 1-0 τον ΑΟ Λουκισίων, την άλλη ομάδα Εύβοιας στη  Δ' Εθνική εκείνη τη χρονιά.

Το μοναδικό γκολ του Τελικού που έγινε στο Ενωσιακό είχε σημειωθεί από τον Παναγιώτη Μπρή με εύστοχο πέναλτι, για το οποίο είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα οι των Λουκισίων και μάλιστα, το ματς είχε διακοπεί για 10 λεπτά.

Το ματς είχε γίνει με βροχερό καιρό και πολλά νεύρα. Τα Λουκίσια είχαν δυο δοκάρια (Ζαφειρόπουλος στο 62' και Γίγας στο 90').

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βρακάς με βοηθούς τους κ.κ. Ρουμπή, Καμπούρη. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Φώτης. Αποβλήθηκαν από τα Λουκίσια ο Παπαϊωάννου (από τον πάγκο, 32') και ο Γίγας (89').

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Μιχελής Θ., Ταψής, Κουρούπης, Κύρου, Μεθενίτης Θ. (85' λόγω τραυματισμού Μιχελής Κ.), Γούναρης, Μπρής, Μεθενίτης Σ. (82' Λούκας), Μαρινάκης, Ανέστης, Σιδηρόπουλος (63' Σέγκος). Τη 18άδα συμπλήρωναν οι: Βαρούχας, Ανδρέου, Καρατζάς, Κοταρέλας.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Μπόλμπασης, Ρωμανός (87' Ντάμπος), Μήτρο, Καραμπάς, Ευσταθίου Ν., Μυλωνάς, Ντελέκος, Γίγας, Ζαφειρόπουλος, Μπασούκος, Ελευθερίου (63'
Λουκατζίκος Μ.). Τη 18άδα συμπλήρωναν οι: Φρούσης, Τσούρτης, Ευσταθίου Δ., Παπαϊωάννου, Ριζούλης.

Στο 82' του αγώνα είχε τραυματιστεί και αποχώρησε με το φορείο ο σημερινός προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Ψαxνών, Σάκης Μεθενίτης.

• Τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων έκαναν:  ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σταθόπουλος (πάνω) και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δ. Αττικής κ. Τζανόπουλος (φωτό κάτω, όπου διακρίνεται και και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, τότε,  Γιάννης Παπακωνσταντίνου).

 

 

 

 

Επιστροφή