Ο Λιάσκος δεν πήγε ... σπίτι του!

Ο Λιάσκος δεν πήγε ... σπίτι του!
20 Μαρτίου 2011, 13:34
A+ A-
Απών ο πρώην υπουργός από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της Νομαρχιακής της ΝΔ.
Εντονο φλερτ με τον ΛΑΟΣ είχε ο Τάσος Λιάσκος, το οποίο όχι μόνο δεν έγινε γάμος, αλλά κατέληξε σε ναυάγιο με πολεμικές ανακοινώσεις. Παρά την παραμονή του, όμως, στη γαλάζια παράταξη, ο πρώην βουλευτής δεν παραβρέθηκε στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Εύβοιας που έγινε χθες βράδυ σε γνωστό κοσμικό κέντρο.

Απών ήταν και ο Σίμος Κεδίκογλου, αλλά για λόγους υγείας. Στην εκδήλωση πήγε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος και χειροκροτήθηκε περισσότερο από τον επίσημο ομιλητή Κώστα Τασούλα, πρώην υπουργό και γενικό γραμματέα της Κοινοβουλετικής Ομάδας του κόμματος.


Ασορτί με το κλίμα των καιρών ήταν εκδήλωση. Ο κόσμος δεν είχε όρεξη για τρελά γλέντια και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Βασίλης Δεμερτζής ήταν ευχαριστημένος που τουλάχιστον δεν υπήρχαν πάρα πολλά άδεια καθίσματα στη σχετικά μικρή αίθουσα.


Στη χοροεσπερίδα έδωσαν το παρών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Χειμάρας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Γκάβαλης, ο δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης, περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη της ΝΔ από τη βόρεια και νότια Εύβοια (φωτό κάτω).

 

Επιστροφή