Έτσι θα φοριέται το eyeliner για το 2021

Έτσι θα φοριέται το eyeliner για το 2021
23 Μαρτίου 2021, 13:22
A+ A-
Αυτό είναι το απόλυτο eyeliner trend για φέτος.

Σίγουρα η πανδημία δυσκόλεψε τις κοινωνικές σχέσεις, όμως ...είχε και τα καλά της. Μας έβαλε βαθιά στον υπέροχο κόσμο του μακιγιάζ εξελίσσοντάς μας στο κομμάτι “eye look”.

Αυτό, βέβαια, δεν έγινε τυχαία. Όταν η μάσκα πρέπει να είναι απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας και όταν το κραγιόν δεν είναι ορατό, εύλογα θα δώσουμε έμφαση στο μακιγιάζ ματιών μας. 

Έτσι μπαίνει στη ζωή μας και μια νέα τάση που αφορά το eyeliner. Για την ακρίβεια, οι διεθνούς φήμης Οίκοι Μόδας λάνσαραν ένα νέο eyeliner trend στις Εβδομάδες Μόδας, το οποίο θα μας απασχολήσει έντονα φέτος.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο trend επέλεξε και η Meghan Markle για να βγει στην εκπομπή της Oprah Winfrey.

Πρόκειται για το bold eyeliner, δηλαδή την πολύ έντονη και παχιά γραμμή eyeliner, η οποία έχει πολλές εκδοχές. Όπως θα δείτε και παρακάτω ο Οίκος Chanel σε προτρέπει να βάψεις όλο το άνω βλέφαρο με μαύρο eyeliner και να το σβήσεις, έτσι ώστε να μοιάζει με μαύρη-γκρι σκιά.

Ο Οίκος Chloé σού προτείνει να κάνεις cat eye look με λεπτή γραμμή eyeliner και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο. Το ίδιο λανσάρει και ο Christian Dior, ενώ ο Valentino λέει «ναι» στο floating liner (γραμμή που αιωρείται στο άνω βλέφαρο), το οποίο καταλήγει να είναι ultra bold στην εξωτερική γωνία του ματιού. 

Επιστροφή