ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Συγκέντρωσε 58 φιάλες αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία
Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, σώζουμε μια ζωή» και με μεγάλη τη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου η εθελοντική αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Η αιμοληψία έγινε στην Αίθουσα Αριστοτέλης, του μεγάρου Κότσικα, στην παραλία της Χαλκίδας, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού.
Συνολικά συλλέχθηκαν 58 φιάλες αίματος, ενώ παράλληλα δόθηκαν και δείγματα αίματος από όσους πολίτες ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, αφού λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, δεν επιτρέπεται η λήψη επιχρίσματος από το στόμα.
Οι φιάλες παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να είναι διαθέσιμες σε περίπτωση ανάγκης συνανθρώπων μας.



















