Εργατικά

Σφοδρή επίθεση στην διευθύντρια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας από τον Σύλλογο Δασκάλων

Σφοδρή επίθεση στην διευθύντρια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας από τον Σύλλογο Δασκάλων
3 Απριλίου 2021, 08:11
Διαβάστε για ποιο λόγο.  

Η συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ νομού Εύβοιας άνοιξε τους …ασκούς του Αιόλου, αφού η συνδικαλιστική ηγεσία και η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών, λόγω της τεράστιας αποχής.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας (στη φωτό ο πρόεδρος Λάμπρος Γιαννούχος), αναφερόμενος στην ανασυγκρότηση του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει:

« Το κράτος της δεξιάς σε πλήρη ανάπτυξη! Ένα συμβούλιο που αποτελείται από τέσσερα στελέχη της ΔΑΚΕ, που «κοσμούσαν» το ψηφοδέλτιό της για χρόνια και παρίσταναν πριν τις εκλογές πως διαφωνούσαν με την Υπουργό Παιδείας και δεν θα έπαιρναν μέρος στις ψευτοεκλογές και κάποιους άλλους λιγότερο ή περισσότερο γνωστούς για την «προθυμία» τους στις εντολές της κάθε εξουσίας!!

 Αδιαφορώντας για τη βούληση των συναδέλφων, παρουσιάστηκαν «πρόθυμοι» να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της Κεραμέως στελεχώνοντας το ΠΥΣΠΕ, παρά τις αντίθετες αποφάσεις ολόκληρου του κλάδου και της ΔΟΕ!!»

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα ο Σύλλογος επιτίθεται στην διευθύντρια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, αναφέροντας τα εξής:

"Χειρότερη από όλες τις συμμετοχές, είναι αυτή της διευθύντριας του 21ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, η οποία παριστάνει την «εκλεγμένη» με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ (με 7 ψήφους!!!) και αρνήθηκε να παραιτηθεί.

Νομίζει πως είναι αιρετός εκπρόσωπος!!! Ο Αιρετός των 7 ψήφων ποιον αλήθεια μπορεί να εκπροσωπεί κυρία Μάγκου; Εσείς δεν ήσασταν που παριστάνατε ότι είχατε αποσύρει την υποψηφιότητά σας, όπως και όλου του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ;

 Αιρετός, αν ανατρέξουμε στην εννοιολογικό περιεχόμενο της λέξης, είναι κάποιος που ανέλαβε ή μπορεί να αναλάβει μια θέση μόνον μετά από εκλογές ή ψηφοφορία και δεν μπορεί να την αναλάβει με διορισμό!

 Πρόκειται λοιπόν για πραξικοπηματική συγκρότηση, δοτών μελών, ενός συμβουλίου που θα μείνει στην ιστορία της εκπαίδευσης με μελανά χρώματα!"