ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τα τελευταία δραματικά λεπτά της τραγωδίας

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τα τελευταία δραματικά λεπτά της τραγωδίας
6 Απριλίου 2021, 11:03
A+ A-
Το τηλεφώνημα της 28χρονης στην Αστυνομία.

"Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας", φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19:40 το βράδυ της Δευτέρας (5/4) η 28χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, όπως κι ο 30χρονος αδερφός της στο πατρικό τους σπίτι (στη φωτό πάνω τα δύο αδέρφια). 

Η 28χρονη Κωνσταντίνα βρισκόταν με τη μητέρα της, όταν στο σπίτι εισέβαλε ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και τότε ο 31χρονος φέρεται να μαχαίρωσε το κορίτσι, ενώ τραυμάτισε στο πρόσωπο και την πρώην πεθερά του.

Τις κραυγές της μάνας άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τον 30χρονο αδελφό. Ο 30χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του. Ωστόσο, εκείνος τον μαχαίρωσε στην καρδιά.

Αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου που ειδοποιήθηκε μπήκε στο περιπολικό και κατευθύνθηκε στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, ο αστυνομικός άργησε να φτάσει, καθώς μπροστά του προπορευόταν ένα φορτηγό. 

Αυτά τα λεπτά ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη της τραγωδίας στη Μακρινίτσα. Ο 31χρονος επιτέθηκε στην 28χρονη και στον 30χρονο αδερφό της, με μαχαιριές σε όλο τους το σώμα, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα στους οικείους τους ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά.

Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι. Συγγενείς των δύο παιδιών αναφέρουν ότι ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει.

Μετά το επεισόδιο ο 31χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, ο δράστης εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκίνησε και η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου και τελικά τον συνέλαβαν.

Η 28χρονη κοπέλα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της...

Επιστροφή