Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επανεκκίνηση με Εύβοια χωρίς διαιτητές και Ηρακλή Ψαχνών χωρίς Ντελέκο

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Επανεκκίνηση με Εύβοια χωρίς διαιτητές και Ηρακλή Ψαχνών χωρίς Ντελέκο
10 Απριλίου 2021, 22:23
A+ A-
Ορίστηκαν δυο παρατηρητές από τον ΣΔΠΕ

 

Η επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου, με τον Ηρακλή Ψαχνών να παίζει στον Αλμυρό και τον ΑΟ Ν. Αρτάκης να έχει ρεπό.

Το παράδοξο, όμως, είναι ότι ...ρεπό έχει και η διαιτησία της Εύβοιας, αφού από τον Σύνδεσμο Διαιτητών του Νομού (ΣΔΠΕ) δεν έχει οριστεί στα παιχνίδια της κατηγορίας κανένας διαιτητής ή έστω βοηθός.

Η Εύβοια δεν έχει εκπρόσωπο διαιτησίας ούτε και στα άλλα πρωταθλήματα. Βέβαια, δεν έχει το ...αποκλειστικό προνόμιο, αφού το ίδιο έχει συμβεί με άλλες τρεις Ενώσεις, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Κεφαλληνίας.

Τουλάχιστον, η Εύβοια -από τις 4 Ενώσεις- έχει δυο παρατηρητές, αφού ορίστηκαν ο Βαλάντης Βρακάς (Αβαντίδες Χαλκίδας- Ολυμπιάδα Υμηττού) και o Βασίλης Καμπούρης (Αιολικός-Μικρασιατική).

ΧΩΡΙΣ "ΝΤΕΛΕ" Ο "ΗΡΑ"

Επίσης ο Ηρακλής Ψαχνών θα αγωνιστεί στον Αλμυρό χωρίς τον Βαγγέλη Ντελέκο, ο οποίος είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο τελευταίο ματς του 2020 και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τόσκα που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, ενώ θυμίζουμε ότι έχει αποχωρήσει και ο Τσολάκος.

Δηλαδή, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με διαφορετική μεσαία γραμμή σε σχέση με πριν 5 μήνες.

Επιστροφή