Αθλητικά

ΑΡΤΑΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Διαιτητές από την Αν. Αττική και παρατηρητής από την Εύβοια

ΑΡΤΑΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Διαιτητές από την Αν. Αττική και παρατηρητής από την Εύβοια
23 Απριλίου 2021, 09:07
Ο Βασίλης Καμπούρης στη Λέσβο και ευβοϊκή τριάδα στο Μαρκό - Σπαρτιάτισσα διαιτητής στις Αβαντίδες

Tριάδα διαιτητών από την Αν. Αττική ορίστηκαν στο ντέρμπι της Εύβοιας στη Γ' Εθνική, την ερχόμενη Κυριακή (25/4, ώρα 4.30), ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και τον Ηρακλή Ψαχνών στο γήπεδο Αρτάκης.

Διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος που είναι στον πίνακα της Β' κατηγορίας (Super League 2) και φέτος έχει διευθύνει αρκετά δύσκολα ματς και της Football League.

Bοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Γουρνιάς και Αντώνης Κάλλης από τον ίδιο σύνδεσμο και είναι στον πίνακα -και αυτοί- της Super League 2.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο πρώην διαιτητής του ΣΔΠ Εύβοιας   Βαλάντης Βρακάς (στη φωτό από τον αγώνα Αβαντίδες-Υμηττός, εκτελώντας χρέη παρατηρητή).

Ο ίδιος διετέλεσε και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΕ, όπως και ο Βασίλης Καμπούρης, ο οποίος την Κυριακή θα βρεθεί στη Μυτιλήνη ως παρατηρητής ενός άλλου τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στον Αιολικό και τον Αετό Λουτρών Λέσβου.

Ευβοείς θα βρεθούν και σε ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Γιώργος Λάμπρου, κι αυτός διαιτητής Super League 2, θα διευθύνει το ματς Μαρκό-Ηλιούπολη με βοηθούς τον Δαυίδ Πριόνα και τον Κώστα Δάλλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι γυναίκα και Πειραιώτισσα, η Ελένη Λαμπαδαρίου.

Τον αγώνα των Αβαντίδων στην Αγία Παρασκευή θα το διευθύνει η Σπαρτιάτισσα Μαρία Κωτσονούρη-Κοκκίνη από τον Σύνδεσμο Λακωνίας, με βοηθούς τους Αθηναίους Θοδωρή Γαλάνη και Ανδρέα Καφρίτσα.