Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ανακοίνωση με υπονοούμενα για τον Γιώργο Κελαϊδίτη

ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Ανακοίνωση με υπονοούμενα για τον Γιώργο Κελαϊδίτη
30 Απριλίου 2021, 09:04
Περί επιλεκτικής ευαισθησίας για την περιοχή της Καρύστου, σε σχέση με αυτή του Μαντουδίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με υπονοούμενα για τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, τον οποίο κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς για επιλεκτική …ευαισθησία.

Συγκεκριμένα τον κατηγορεί δεν λειτούργησε με τα ίδια αντανακλαστικά σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Μαντούδι, όπως έπραξε αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Alpha Bank, στην Κάρυστο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Είδαμε την επιστολή που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, προς της διοίκηση της Alpha bank, σχετικά με την επικείμενη παύση λειτουργίας του υποκαταστήματός της στην Κάρυστο.

Φυσικά και πολύ σωστά έπραξε ο κύριος Κελαϊδίτης και επικροτούμε την πρωτοβουλία του αυτή γιατί, το κατάστημα της Alpha Bank θα πρέπει να παραμείνει στην Κάρυστο. Εξάλλου για το συγκεκριμένο θέμα, της τράπεζας στην Κάρυστο έχουν κάνει ήδη παρεμβάσεις και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού.

Εμείς όμως θα περιμέναμε απΆ τον πρώτο πολίτη της Εύβοιας να είχε την ίδια σπουδή και τα ίδια αντανακλαστικά που επιφύλαξε για το υποκατάστημα της τράπεζας στην Κάρυστο και να τα επιδείκνυε και για το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο Μαντούδι.”