Πολιτική

Ο Κεδίκογλου πήρε τον Δάσκο και πήγαν στον Αυγενάκη

Ο Κεδίκογλου πήρε τον Δάσκο και πήγαν στον Αυγενάκη
29 Απριλίου 2021, 11:35
Διαβάστε τι συζήτησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας Γρηγόρη Δάσκο.

Τα θέματα που συζήτησαν αφορούσαν τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Νήσος Εύβοια/Evia Island Regatta” και του πανελλήνιου πρωταθλήματος ιστιοπλόων σε Χαλκίδα και Σκύρο, όπως και ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του αθλήματος της αντισφαίρισης ειδικά μετά της επιτυχίες των αθλητών σε τουρνουά του εξωτερικού, μέσα από προγράμματα που προσφέρουν δυνατότητες χρηματοδότησης που θα δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις για την ασφαλή λειτουργία των γηπέδων.

Σε ό, τι αφορά τη διοργάνωση της Regatta,που ήδη έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα,  ζητήθηκε να είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου.