Κους-κους & σχόλια

Ελένη Τοπαλούδη - Συγκινεί η μητέρα της: Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ

Ελένη Τοπαλούδη - Συγκινεί η μητέρα της: Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ
3 Μαΐου 2021, 11:40
Η ανάρτηση της μητέρας της αδικοχαμένης Ελένης το Μεγάλο Σάββατο.

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, με μία ανάρτησή της, μίλησε για μία ακόμη φορά για την Ελένη της που χάθηκε τόσο άδοξα. 

«Κάποτε περίμενα με ανυπομονησία τις γιορτές. Σήμερα δεν περιμένω τίποτα. Κάποτε λαχταρούσα να κάνουμε όλα τα έθιμα των γιορτών. Σήμερα δεν υπάρχει χαρά. Δεν υπάρχει χαρά για κάθε μέρα που ξημερώνει. Ο ήλιος προβάλλει, ανατέλλει κι όμως το φως του δεν μπορεί να διαλύσει τα σκοτάδια της ψυχής μου. Κάθε στιγμή και ώρα φωνάζω το όνομά σου, Ελένη, Ελένη, Ελένη, Ελένη. Αγγίζω με δέος ότι άγγιξαν τα χεράκια σου. Φυλάω σαν κόρη οφθαλμού κάθε τι δικό σου. Ακουμπάω Ελένη με πολύ πόνο στο μέρος της καρδιάς και το πιο μικρό πραγματάκι σου. Και νιώθω ότι είσαι στο κορμί μου και στην ψυχή μου.

Αναζητώ και ψάχνω το όμορφο γέλιο σου. Αναζητώ τα μάτια σου που πρόδιδαν την ομορφιά της ψυχής σου και της καλοσύνης σου. Αναζητώ την αγάπη σου. Φτώχυνε και άδειασε η ζωή μου από συναισθήματα. Νιώθω ότι είναι άδεια.

¶δεια ζωή, άδεια ψυχή. Ενα μεγάλο κενό. Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ. Και ξαφνικά όλα γίνονται μακρινά; Κι όμως... Κλείνω τα μάτια μου και νιώθω σαν οπτασία να είσαι στον αέρα που αναπνέω, να βρίσκεσαι κοντά μου. Προσπαθώ με απλωμένα χέρια να σε αγγίξω. Και τότε νιώθω θλίψη και πόνο στην ψυχή μου.

Είσαι εκεί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι μέσα στα στήθη μου. Τι κι αν δεν μπορώ να σε αγγίξω, τι κι αν τα μάτια μου δεν σε βλέπουν; Τι κι αν δεν μπορώ να αναπνεύσω; Εσύ Ελένη μου βρίσκεσαι εκεί στο μέρος της καρδιάς και πάντα θα είσαι εκεί. Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ!!! Αχ να 'ξερες!!!. ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ. ΠΟΣΟ. ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ.
ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ
ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ ΝΑ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΝΑ' ΧΕΤΕ ΜΕ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
ΣΚΕΨΗ...
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!»
έγραψε, μεταξύ άλλων, το Μεγάλο Σάββατο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ