Το πάρτι της Ειρήνης

Το πάρτι της Ειρήνης
24 Μαρτίου 2011, 09:18
A+ A-
Ποιοι ευχήθηκαν στην Ειρήνη Αϊνδιλή για τα γενέθλιά της;

Πάρτι γενεθλίων διοργάνωσε η ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή για τα 28α γενέθλιά της και δέχθηκε τις ευχές πολλών γνωστών Χαλκιδέων και καλών της φίλων.

Το πάρτι έγινε σε γνωστό παραλιακό μπαρ και η Ειρήνη υποδέχθηκε τους φίλους της, πιο όμορφη από ποτέ. Για το ντύσιμό της επέλεξε μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, μαύρο τοπ και άσπρο σακάκι, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες.

Από τις πρώτες που της ευχήθηκαν ήταν οι φίλες της Αλίνα Στρατηγάκη (σε σούπερ hot εμφάνιση και διάθεση) και Εύα Χριστοδούλου (συναθλήτριά της στην Εθνική Ομάδα).

Δεν έλειψαν όμως και οι πολιτικές ευχές. Τα καλύτερα της ευχήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου, αλλά και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ και ο Δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν επίσης οι Χαλκιδέοι Ολυμπιονίκες Στέλλα Τσικούνα και Δαυίδ Μεριανός, η ζωγράφος Λίλιαν Δερβέναγα, η προπονήτριες Βιολέτα Αμίροβα-Καμπά και Μάρα Παπαδάτου, ο αστυνομικός Κώστας Σεγκούνας, ο επιχειρηματίας Σωτήρης Ζαρογκίκας, η Ελένη Μιχοπούλου κ. α.

Η παρουσία όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν εκείνη του πρώην υπουργού Κίμωνα Κουλούρη. Συνοδευόμενος από μία εντυπωσιακή ξανθιά κυρία απέφυγε επιμελώς τα φλας επαναλαμβάνοντας συνεχώς τη φράση «είμαι ινκόγκνιτο στο πάρτι».. Για το λόγο αυτό σας θυμίζουμε τον Κίμωνα σε μία παλιά του φωτογραφία εν ώρα εργασίας...

Επιστροφή