Κους-κους & σχόλια

SURVIVOR: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης μετά τον Τζέιμς

SURVIVOR: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης μετά τον Τζέιμς
13 Μαΐου 2021, 15:05
Οι κολλητοί θα επιστρέψουν μαζί στην Ελλάδα.

Οι δύο τους υπήρξαν αχώριστοι στο Survivor, αλλά απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν κολλητή παρέα ...μακριά από τον Αγιο Δομίνικο και σύντομα.

Ο λόγος για τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, δυο από τους καλύτερους παίκτες του ριάλιτι.

Ο Τζέιμς στο επεισόδιο της Τρίτης ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και όντως έτσι συνέβη, αφήνοντας πίσω τον φίλο του, τον Μπάρτζη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/5) ο Μπάρτζης δεν εμφανίστηκε σε κανένα πλάνο και φυσικά δεν συμμετείχε στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, με την Μπλε ομάδα να επικρατεί με 10-5, μολονότι έχει απομείνει με τρία άτομα (Κόρομι, Μαριαλένα, Ελένα Χαμπέρη).

Ο Νίκος Μπάρτζης θα επιστρέψει στην παραλία και στην καλύβα, αλλά σύμφωνα με τα spoiler δεν θα μείνει για πολύ.

Αγωνιστικά, λόγω του τραυματισμού του έχει πέσει πάρα πολύ σε απόδοση, ενώ και ψυχολογικά είναι ράκος μετά την αποχώρηση του Τζέιμς.

Μπορεί ο Τζέιμς φεύγοντας να του ζήτησε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να πάρει το έπαθλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο αγρότης από την Κορινθία Νίκος Μπάρτζης θα λυγίσει από την πίεση και τη μοναξιά και θα ζητήσει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δούμε στις τηλεοράσεις μας την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη στο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής 16 Μάη.