Αθλητικά

ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Χαμόγελα για την επιστροφή στις προπονήσεις

ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Χαμόγελα για την επιστροφή στις προπονήσεις
14 Μαΐου 2021, 08:30
Έβγαλε ανακοίνωση ο σύλλογος και περιμένει τις τελικές οδηγίες.

Τα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΕΠ Χαλκίδας επιστρέφουν στο γήπεδο για προπονήσεις μετά την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης και της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Το χαρμόσυνο νέο δεν έμεινε ασχολίαστο από τον μπασκετικό σύλλογο της Αθλητικής Ένωσης Έξω Παναγίτσας που έβγαλε ανακοίνωση για το γεγονός.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στο οποίο αγωνίζεται το ανδρικό τμήμα μαιταιώθηκε και η επανέναρξη θα γίνει με τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας αναφέρει: 

«Μετά την ανακοίνωση για την επανεκκίνηση του αθλητισμού η Α.Ε.Ε.Π ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας και των Αγωνιστικών τμημάτων μας.
Αναμένουμε ανακοινώσεις από την Γ.Γ.Α. καθώς και από τον ΔΟΑΠΕΧ για την λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου Χαλκιά-Αναστασιάδη.
Σημειώνεται ότι η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει με πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες, τις ώρες και το πρόγραμμα προπονήσεων μπορείτε να καλέσετε τον προπονητή μας Μιχαήλ Παναγιώτη στο τηλ: 6942239545 και την προπονήτρια μας Σπυροπούλου Μαρία στο τηλ: 6944732451».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ