Κους-κους & σχόλια

Ξεσήκωσαν με την ομορφιά τους

26 Μαρτίου 2011, 16:57
Τα πιο όμορφα κορίτσια που ξεχώρισε ο φακός του egnomi.gr στην παρέλαση της Χαλκίδας.

Υπάρχουν τόσο όμορφια κορίτσια στα σχολεία μας, τα οποία δεν χρειάζεται να φορέσουν trendy και προκλητικά ρούχα για να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Ξεχωρίζουν ακόμη και με τη στολή της παρέλασης!

Ετσι έγινε και στο φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Κορίτσια από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης διακρίθηκαν για την ομορφιά, το στιλ τους και τον άνετο βηματισμό τους. Ο φακός του egnomi.gr ήταν φυσικά εκεί και τα απαθανάτισε. Ας δούμε, λοιπόν, ποια ξεχώρισαν ευχόμενοι να έχουμε πάντα όμορφες, προσεγμένες και ...παραδοσιακά ελληνικές εμφανίσεις. Αλλωστε το ωραίο είναι συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση.

Ξεκινάμε με μια κοπέλα που την ξέρουμε, αφού έχει φιλοξενηθεί πολλάκις στα Κοσμικά της "Ευβοϊκής Γνώμης". Είναι η Ιωάννα Λουκουκίδη από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας, η οποία μάγεψε με το βήμα και την αγέρωχη κορμοστασιά της.

Συνεχίζουμε με την εντυπωσιακή διμοιρίτισσα του Γυμνασίου Κανήθου, που όταν σήκωσε το χέρι της ο φακός δεν τη χώρεσε! Πανύψηλη, με ίσια καστανά μαλλιά και σωστό βήμα κέρδισε πολλά χειροκροτήματα.

Επιβλητική ήταν και η παρουσία της κοπέλας από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Μοντέρνο μποτάκι, ψηλή και λιγνή διατήρησε τη σοβαρότητά της και έσεισε με το βηματισμό της την παραλία.

Πάμε τώρα σε άλλη μία πολύ ωραία παρουσία από το 1ο ΕΠΑΛ. Γλυκύτατο πρόσωπο, ωραίες peep-toe γόβες, αλλά κυρίως η κοπέλα τράβηξε τα βλέμματα λόγω ύψους!

Στα...καλλιστεία της παρέλασης μπαίνει επάξια για πολλούς λόγους και η τυμπανίστρια του 4ου Λυκείου. Και εδώ έχουμε peep toe-angle boot παπούτσι, αλλά η κοπέλα μας άρεσε κυρίως για το μπριο της. Ωραιότατος τύπος ήταν και το παληκάρι με τα γυαλιά ακριβώς από πίσω της. Ανετος και cool προχωρούσε σαν να σκεφτόταν:"αφού όλοι κοιτάνε την κοπέλα μπροστά, εγώ μπορώ να κάνω ό,τι θέλω"!  

Αλλη μια τυμπανίστρια μπαίνει στα top των σημερινών εμφανίσεων. Είναι η κοπέλα από το 5ο Γυμνάσιο με το αλυσιδάκι στο πόδι της (δεν μας αρέσει παρά πολύ για παρέλαση, αλλά το προσπερνάμε). Της αναγνωρίζουμε όμως τον σωστά πιασμένο κότσο, το άψογο μακιγιάζ και την ωραία κορμοστασιά της.

Για το τέλος σας έχουμε κρατήσει δύο κορίτσια από την Επαγγελματική Σχολή, που επέλεξαν στολή με κόκκινο φουλάρι (ωραίο!). Η πρώτη κοπελιά κρατάει σωστά το βλέμμα μπροστά, ενώ η δεύτερη το χαμηλώνει. Αν και ντροπαλή, δεν παύει να είναι μία εντυπωσιακή κοπέλα με super sexy μίνι, που της πήγαινε πολύ! 

Και του χρόνου!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ