Πολιτική

Μετά μου λες γιατί η χώρα πάει άπατη!

27 Μαρτίου 2011, 07:45
Μα, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην εξέδρα των επισήμων! Διάβασε να δεις...

Η ασυνεννοησία, οι ασύγχρονες ενέργειες και γενικά οι αρρυθμίες χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια το Ελληνικό Κράτος. Ανάγλυφη αποτύπωση των παραπάνω βλέπετε στη φωτογραφία από την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα.

Πάμε από αριστερά: Ο Συμεών Κεδίκογλου βλαστημάει την τύχη του που κάθεται άκρα αριστερά και τον τρώει ο ήλιος! Σίγουρα θα σκέφτεται μήπως είναι καλή ιδέα να μπουν νάυλον στα πλαϊνά της εξέδρας όπως έχουν οι καταστηματάρχες της παραλίας (αλλά άσε μην πέσει κανά πρόστιμο στην εξέδρα!).

Δίπλα του ο Κώστας Μαρκόπουλος, δεν χαμπαριάζει από ήλιο. Ασχολείται "επίσημα" με το smartphone και ίσως να στέλνει sms στον Ρεματά των "Δελφινιών" για να του πει τη μεσημεριανή παραγγελία και να μην ξεχάσει να κόψει απόδειξη, γιατί τότε που είχε τραπεζώσει τον Σαμαρά, η εφημερίδα "πρώτο θέμα" είχε δημιουργήσει ολόκληρο σάλο με τα τιμολόγια!

Παρακάτω, η Κατερίνα Περλεπέ λανσάρει μάλλον το καινούργιο της ανοιξιάτικο ταγιέρ και συνομιλεί (χωρίς να τον κοιτάει) με τον δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη. Ιδίως ο Θανάσης κάτι περίεργο έχει δει από απέναντι και μοιάζει σαστισμένος. Κανά αδέσποτο θα είναι από αυτά που έχουν κατατρομάξει τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου που είναι απέναντι.

Τον διοικητή της Σχολής Πεζικού τον αφήνουμε ασχολίαστο και πάμε στον  Γιάννη Δρυμούση, γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην παρέλαση. Προφανώς ο άνθρωπος δεν ξέρει κανέναν εδώ, γι' αυτό και είναι ο μόνος που τηρεί την αληθινή στάση επισήμου στην παρέλαση (ενδεχομένως να μυρίστηκε και τον φακό και να πόζαρε ορθώς!).

Στα δεξιά, ο Θανάσης Μπουραντάς κινδυνεύει να γυρίσει πλάτη στον Δρυμούση και έχει πάρει ...αμπάριζα στην πάρλα τον Μητροπολίτη Χαλκίδας Χρυσόστομο. "Τι τα ήθελα εγώ τα αντιπεριφερειαλίκα Σεβασμιώτατε; Αν παραιτηθώ, έχετε καμιά καλή θέση στο νέο Μητροπολιτικό Μέγαρο να με βάλετε, να μην με ενοχλεί και κάθε καρυδιάς καρύδι;" φανταζόμαστε να του λέει!

Ο καθένας, λοιπόν, με τον καημό του στην παρέλαση και μπορεί οι διάλογοι να είναι φανταστικοί, αλλά η στάση του σώματος είναι πασιφανής!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σύκων

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Σύκων
Πολιτική
[27/11/2021 - 18:18]

Οι συκεώνες θα αποζημιωθούν με το συνολικό ποσό των 3.100.000 ευρώ μέσω των  προγραμμάτων de minimis. ...περισσότερα