ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 4-1: Έριξε ντόρτια κι έχασε τον τίτλο στη διαφορά των γκολ!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 4-1: Έριξε ντόρτια κι έχασε τον τίτλο στη διαφορά των γκολ!
6 Ιουνίου 2021, 19:25
A+ A-
Έβγαλε το "ρόπαλο" στο β' ημίχρονο.

Με νίκη (4-1) κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου έριξε αυλαία στις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Ηρακλής Ψαχνών και αναδείχθηκε δευτεραθλητής, χάνοντας τον τίτλο από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην ισοβαθμία και τη διαφορά των γκολ. Αμφότεροι τερμάτισαν με 20 βαθμούς, αλλά το Στεφανοβίκειο είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων (+12 ο Διαγόρας και +8 ο Ηρακλής).

Ο Ηρακλής προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς με το Δίστομο και να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι τον αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με σκόρερ τον Τσιώλη.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν νευρικός και δεν κατάφερε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να φτάσει στην ισοφάριση.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον ροπαλοφόρο χάθηκε στο 38' όταν ο Μήτρου από σέντρα του Ζουλιώτη σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Μήτρου έφτασε κοντά στο γκολ και στο 35', αλλά απομάκρυνε ο αμυντικός Πιτσώλης, ενώ και το Δίστομο είχε μια καλή φάση στο 15', όταν ο Ντουμάνης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Γεωργουσόπουλου.

Στο β' ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Ο Ηρακλής ήξερε ότι το Στεφανοβίκειο προηγείται στην Αταλάντη και ότι η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει με ...χαμένη υπόθεση (τελικά το συγκεκριμένο ματς ήρθε ισόπαλο 3-3).

Παρόλ' αυτά, οι παίκτες του Σάκη Μεθενίτη ήθελαν να κλείσουν με νίκη τη φετινή κούρσα και τα κατάφεραν.

Στο 53' μετά από ενέργεια του Ζουλιώτη και σουτ του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. 

Ο Βεζιρτζόγλου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου.

Στο 69' με πλασέ του Ανδρέα Μήτρου από ασίστ του Ζουλιώτη (ήταν από τους κορυφαίους) ο Ηρακλής πήρε κεφάλι με 2-1.

Στο 75' ο Βεζιρτζόγλου ήταν αυτός που έβγαλε την σέντρα και ο Ανδρέας Μήτρου με κεφαλιά έγραψε το 3-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με κεφαλιά ο Γιώργος Ζαχαριάς (ήρθε από τον πάγκο) στο 91', διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. 

Στο 61' αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ηρακλή με κόκκινη κάρτα ο Τσούτσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσατσουλής (Αθηνών), Μητροφάνης (Αθηνών)-Γενναίος (Αθηνών).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σάκης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζελής, Γεωργίου (46' Π.Λ. Σκριβάνος), Σπυράκης (27' Λάμπρου), Μήτρου (80' Ρεσβάνης), Ντελέκος (85' Ζαχαριάς), Καραντάκης (27' Τόσκα), Βεζιρτζόγλου, Σταματάκος.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Γιάννης Λύτρας): Κουτρουμάνος, Πιτσώλης, Τούλος, Βλάχος, Τζέλλος (85' Κωτσαλάς), Μπαλντάς, Γεωργουσόπουλος, Βιεννάς, Τσιώλης (76' Ζυγογιάννης), Μ. Κυπραίος (73' Λέτης), Χ. Κυπραίος (76' Γούλας).

Επιστροφή