Αθλητικά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τέσσερις Ευβοιώτες πάνε στα μπαράζ ανόδου - Αυτοί είναι οι πρωταθλητές

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τέσσερις Ευβοιώτες πάνε στα μπαράζ ανόδου - Αυτοί είναι οι πρωταθλητές
7 Ιουνίου 2021, 15:12
Ποιοι έκοψαν πρώτοι το νήμα και ποιοι βρίσκονται «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Έπεσε η αυλαία στους περισσότερους από τους δέκα ομίλους της Γ' Εθνικής με την ανάδειξη των πρωταθλητών, που θα πάνε σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην παραπάνω εθνική κατηγορία (από τις 10 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 5, θα προβιβαστούν οι δύο από κάθε όμιλο).

Στα μπαράζ ανόδου θα πάνε και τέσσερις Ευβοιώτες παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται εκτός νομού και κατάφεραν με τις ομάδες τους να στεφθούν πρωταθλητές.

Για την ακρίβεια, οι τρεις είναι και τυπικά πρωταθλητές και ακόμη ένας ...περιμένει στο ακουστικό του.

Πρόκειται για τους: 

ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΗ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας, που στέφθηκε πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο.

ΑΝΔΡΕΑ ΝΤΑΜΠΟ, ο οποίος αγωνίζεται στον Αχέρων Καναλακίου, που στέφθηκε πρωταθλητής στον 5ο όμιλο.

ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΧΕΛΗ (γκολκίπερ), ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕ Κηφισιάς, που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος αγωνίζεται στη Θύελλα Ραφήνας, που κατέκτησε τον τίτλο στον 8ο όμιλο. Στην ίδια ομάδα αγωνιζόταν στην αρχή της περιόδου και ο Ανδρέας Μανδύλης από τα Κόσκινα, αλλά μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων απείχε για οικογενειακούς λόγους).

 

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (...κι αυτοί που βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο) στους δέκα ομίλους...

1ος όμιλος ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

2ο όμιλος ΠΟΔΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

3ος όμιλος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

4ος όμιλος ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (με καλύτερη διαφορά τερμάτων υπερίσχυσε του Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο ισοβάθμησε στην πρώτη θέση)

5ος όμιλος ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

6ος όμιλος ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

7ος όμιλος ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Κηφισιά έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα μπαράζ)

8ος όμιλος ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (...κέρδισε στη διαφορά τερμάτων τον Αιολικό)

9ος όμιλος ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ή ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Απομένουν δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Αιγίου (προπονητής της είναι ο πρώην τεχνικός της Αρτάκης Μίλτος Γκόφας) προηγείται με 2 βαθμούς από τη Ζάκυνθο κι έχει ακόμη έναν αγώνα (δεν έχει κάνει το ρεπό), ενώ η Ζάκυνθος έχει άλλα τρία ματς (το ένα εξ αναβολής στην Πάτρα με την Θύελλα που ταλαιπωρείται από κρούσματα κορωνοϊού).

10ος όμιλος ΗΡΟΔΟΤΟΣ

 

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αλλαγής της διεξαγωγής των μπαράζ προβιβασμού στη Γ' Εθνική, ισχύουν τα παρακάτω για τους αγώνες που θα γίνουν ανάμεσα στους 10 πρωταθλητές των ομίλων:

«Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί «ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό των Ομάδων στη Football League για την περίοδο 2021 – 2022 με τους εξής όρους:

I. θα πάρουν μέρος σε αυτό οι πρώτες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου κάθε Ομίλου. Συνολικά θα πάρουν μέρος δέκα (10) Ομάδες.
II. Θα σχηματιστούν δύο (2) Όμιλοι των πέντε (5) Ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια Βορράς και Νότος. Ο ένας όμιλος (Βορράς) θα απαρτίζεται από τα Σωματεία – Πρωταθλητές των 1ου ,2ου ,3ου,4ου και 5ου Ομιλων. Ο άλλος ‘Όμιλος (Νότος) θα απαρτίζεται από τα Σωματεία – Πρωταθλητές των 6ου ,7ου ,8ου,9ου και 10ου Ομιλών.
III. Διαγράφεται η αρχική πρόβλεψη (που όριζε ότι οι αγώνες θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας) και δέκα (10) αγωνιστικές και ορίζεται ότι οι ομάδες σε κάθε όμιλο θα δώσουν συνολικά τέσσερις αγώνες, δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας.
IV. Οι δύο (2) πρώτες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε Ομίλου θα προβιβαστούν στη Football League για την περίοδο 2021 – 2022. Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ